FREDAG

Enda gången jag inte blivit glad över att det är Fredag. Dags att säga hejdå till lovet och hej till studierna igen. Jag ska iaf försöka njuta. Det har jag gjort genom att köpa nytt smink, en snygg Avicii outfit och ska snart träffa massa härliga vänner ifrån bästkusten. Dom kommer upp till Stockholm för att se på Avicii och då får jag turen att träffa på dom goingarna. Helt underbart faktiskt. 
Dagens inköp:
 
 
 

Jag levde så mycket den dagen

 
Jag kan inte göra så mycket mer än att sakna den här tiden. Det var precis i början på Rytmus, fast ändå inte. Allt var nytt, roligt och spännande. Man såg framemot varje ny dag och hatade de dagar som man inte kunde gå till skolan. Hela den här tiden var så spännande i kärlek, jag var så speciell för en människa. Mina vänner stöttade mig och visade otrolig uppskattning och jag var fortfarande brun när löven började falla.

FAVORITER I SMINKVÄSKAN

 
Så otroligt bra grejor. Dessa vill jag använda nästan varenda dag.
 
Smashbox Photo Finish - En otroligt bra primer med allt du kan önska dig. Bästa jag testat.
Nars Blush - En sjukt fin rosa blush med touch av lite glitter men absolut inte för mycket. SÅ underbar. Alla mina vänner lånar den så fort dom får chansen.
Make Up Forever - Pro Finish puder som används som minralpuder och som sista fixet pudret. Grymt grymt bra och lägger sig så oerhört fint och smälter in. 
 

MYSDAGAR JUST NU

Det här lovet står verkligen still med stort s. Finns ingenting att göra längre och man gör allt för att ändå uttnyttja dessa dagar. Jag är så himla trött fast ändå pigg just nu, vet verkligen inte vad som händer haha. Jaja, godmorgon iaf eller vad man ska säga. Igår gjorde jag akrylnaglar med mamma, åt lunch, tränade och fixade andra ärenden. Senare mot kvällen jobbade jag och därefter middag med tjejerna. Jätte trevligt att träffa alla igen och vi satte oss på café60 sen på UTESERVERINGEN, inte att rekomendera. Men kul hade jag iaf.
 
 

 
Ååå, när jag ser de här bilder så förstår jag verkligen hur stort steg det var för mig att säga "hejdå" till Sollentuna. För det var verkligen så. Dem som jag kallade för mina bästavänner glömmer bort mig utan att ens tänka på det själva. Om jag går runt i Sollentuna Centrum nu för tiden så frågor minst 3 stycken "shit, vad gör du här?!" Ja, jag bor här, haha! Jag saknar gamla tiderna. Nu förstår jag hur mycket jag uppskattar de kvällarna som vi verkligen inte gjorde någonting alls, jag saknar de kvällarna som vi bara satt på en brygga och sa att "gud vad tråkigt det här är" Jag säger inte att jag aldrig träffar de här människorna längre, det gör jag och när jag gör det har jag skit kul. Men tiden där imellan, det är den som är jobbig. Jag saknar att spendera tid med mina bästisar varje helg. Men jag är samtidigt så oerhört tacksam över mina nya vänner jag lärt känna på Rytmus. Det är svårt att förstå vart jag vill komma, men om ni lever er in i min situation - Jag lämnade mina allra bästavänner, dem som jag trivs allra allra bäst med för en musikskola, alla de andra i mitt gäng började på en och samma skola, träffas nästan varje dag, jag pendlar en timme och en kvart varendaste dag och förlorar mer och mer kontakten med de människor som betyder mer än allt för mig, jag förlorar kontakten med de människor som jag trivs allra bäst med och har skit kul med. Jag klagar inte på min nya skola och mina nya vänner där, absolut inte, jag trivs grymt bra med dom också. Men det är tryggheten från Sollentuna och det gänget som fortfarande saknas. Det här är ett större steg för mig än vad folk någonsin kommer att förstå och ana. 
 

Brother - Mighty Oaks

 
Försökte ta två snygga outfitbilder, sen inser jag nu i efterhand att det ligger en jävla hantel som förstör min perfekta bild med ljus och sådär. Ja tack, trevligt av den. 
Godmorgon, jag ska pallra mig in mot stan snart tror jag för att kolla på lite kläder (lönen är här ni vet, hehe) Sedan blir det träning och därefter jobb och hårsligning. Jag älskar verkligen lov. Jag är inte alls taggad på skolan. Förstår nu hur skönt det är att bara ligga hemma och ta hand om sig själv, slippa långa pendlingar varendaste dag, slippa att leka trevlig när du egentligen vill slå till personen framför dig i ansiktet. :) - tillfället avbrott typ. Nej, men ni förstår min mening med detta. Jag älskar egen tid, jag behöver verkligen det för att fungera. Jag älskar att bryta rutiner - sova för länge, somna sent, lägga ifrån sig allt plugg. Sen försätter det så.

VÅRKÄNSLOR

 
 
Outfitbild or whatever you like to call it. (Mannen bakom är ett one night stand som släpas hem igår.. not)
Måndag och nu förstår jag verkligen att jag har lov. Idag degade jag första timmarna på dagen framför tvn och glass och sedan drog jag mig in till stan med saknade Frida och pratade om väldigt roliga saker. Minnen, nya saker, planer osv. Jättekul verkligen. Därefter kom jag hem och satte på mig träningskläderna och körde ett skönt pass med Ellen på gymmet. Hon dödade min mage lite idag men hemska övningar, det behövdes. Nu ska jag kolla på TopModelSverige, Paradise Hotel Norge och Talang. Hare bra. 

Stockholm, ge mig tur

Jag hatar att ha en och samma tanke i huvudet varendaste dag. Det finns en person som betyder så otroligt mycket för mig, en som jag tänker på varje dag, en som fortfarande gör mig förvirrad - även fast jag är "non of his buisness" nu. Men för mig kommer den här personen betyda så otroligt mycket för mig så himla länge. Den här personen var/är så viktig för mig att jag till och med tänker på honom när jag sover. Jag drömmer om den här personen nästan varje natt och jag har gjort det alldeles för länge nu. Det gör så ont. Det gör verkligen ont att veta
att den här människan aldrig kommer att beundra mig så som jag beundrade honom.
 

ALLA ÄLSKAR HELG.

Och framförallt lov. Jag är så jävla glad över att det är lov, ni förstår inte. Jag har haft en toppenbra helg verkligen. I fredags så bestämde Elin sig för att sova hos mig och det firade vi med att käka pizza och sen fixade vi oss och drog vidare på en fest två stationer ifrån mig och det gjorde mig skit glad, inte varje dag man har gångavstånd hem på tio minuter. 
 
På lördagen så vaknade och gjorde en god frukost och käkade utomhus (!!!) för första gången i år. Kallt, men mysigt var det faktiskt. Senare framåt eftermiddagen åkte jag till Fanny och vi drog vidare på en kulturkväll för kulturella ungdomar. Det innehöll musik, poesi, tavlor och fulla och glada människor. Det var jätte kul faktiskt men vi åkte hem rätt fort för att båda var rätt sega. Vi kollade på två filmer och sen gick vi och la oss.
 
Idag har jag jobbat imprensivt hela dagen och jag är helt slut nu och behöver egen tid med mig själv och skicka in min sommarjobbsansökan. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, men träna står iaf högst upp på listan imorgon. 
 
 

Taggar lov

 
Jag har fått se mina betyg och jag måste säga att det gick bättre än väntat. Men självklart så skrämde jag mina föräldrar lite och sa att jag hade F i fem ämnen, de gick på det (typiskt mina föräldrar) så jag fick jag inte bästa bemrömmet förrens jag berättade att det inte stämde. Jag vet inte varför jag gör sådana saker men det gör jag iaf heeeela tiden. Gillar att skrämma mina föräldrar lite, sådant piggar upp min vardag. 
 
Efter mycket plugg och annat som krestat runt skolan så hoppar jag nästan upp i taket av glädje för att det är lov imorgon. Jag behöver det alldeles för mycket just nu. Är trött på allt pendlande, stressen och framförallt prov. Jag har vart så otroligt trött den senaste tiden också. Jag ser ut som ett vandrande lik, verkligen. Klär mig endast i svart, blekare än vad jag någongång vart, torrt hår med en brutal utväxt. Ja, ni förstår. Om jag skulle få bestämma så skulle jag befinna mig på Hawaii nu när folk färgar min utväxt, sätter i fint löshår, fixar mina naglar, matar mig med frukt och ger mig massage (synd om mig... haha, not) 
 
Jag ser iallafall väldigt mycket fram emot lov imorgon och även fast mer än hälften utav alla mina vänner åker till Val Thorens eller Thailand så ska jag försöka träffa så många som möjligt. Ha massor med myskvällar med folk och försöka komma ikapp lite i matten. Har även hemtentor och uppsats som ska vara inlämnad efter lovet som jag ska passa på att börja med redan nu. Jag tänkte sola solarium och träna varje dag - Det är lov för mig. Jag ska i och för sig jobba fyra dagar på lovet, men pengar är alltid najs. 
 

DREAMOUTFIT

 
Love

TRÄNINGSTIPS & MATTIPS

Bilder lånade från weheartit och tumblr.
 
Till att börja med - De tips som jag kommer att ge nu är de som en gång gjort så att jag kommit in på träningsbanan så tänk på att jag kan, ni kan. 
..Och för det andra så är jag ingen expert på det här med träning, men ni förstår..
 
♥ Sätt upp ett relevant schema- Jag satte alltid upp mål som jag inte klarade av själv. Jag har förstått att det gör mig bara besviken, och att den enda som det blir svårt för är mig själv. Så sätt upp ett relevant schema som du vet att du kommer kunna själva under den perioden som du är i för det tillfället. 
 
♥ Ge aldrig upp - Nu tänker ni, "vafan det där citatet är kind of uttjatat och jag har hört det 150 gånger" och JAG VET. Men helt ärligt, GE ALDRIG UPP. Man kommer ingen vart om man gör det. Jag tvingar mig själv till att träna vissa dagar. Vissa dagar går verkligen åt helvete, men jag vet att jag måste göra det för min egna skull. 
 
♥ Tänk: En träning närmre mitt mål - När jag är i mina tröttaste stunder och bara "nej, nej, nej, jag tränar inte idag" så brukar jag ändå alltid tänka att om jag gör detta så är jag en träning närmre mitt mål, och om jag inte gör detta nu NÄR JAG EGENTLIGEN KAN, så måste jag betala för det senare. 
 
♥ Lär dig att säga nej - Lär dig att säga "nej" till godsaker i veckodagarna. SJÄLVKLART så får man fuska. Man ska aldrig förbjuda godsaker, det är njutning i livet. Men man klarar sig faktsikt att hålla sig ifrån dig. Dessutom blir man ju lite mer ekonomisk också. 
 
♥ Glädjen när man ser reslutat - Man blir så glad när man äntligen börjar märke lite reslutat. Det kan märkas på olika sätt, jag märkte det genom att jag blev piggare i början och det gjorde mig jätte glad. 
 
Våga ät - Bara för att du ska vara nyttig osv så behöver du inte minska dina måltider med en oerhört mängd. Mer grönsaker, mindre pasta, mycket protein. Så brukar jag köra och det fungerar jätte bra för mig.
 
BRA TRÄNINGSLÅTAR:
 
♥ Cecilia - John De Sohn
♥  Halvvägs - Movits, Zacke
♥ Wizard - Martin Garrix, Jay Hardway
♥ Tsunami - Dvbbs, Borgeous
♥ Timber - Pitbull, Kesha 
♥ Talk Dirty - Jason Derulo 
♥ Suck My Big Fat - Ronnie Flex
♥ Burst Into Love - Adam B, Wilhelm
♥ Rather Be feat. Jess Glynne - Clean Bandit 
 
KÖR HÅRT.
 

Svarar på frågor

 
Vilka ska du åka dit med och vilken camping ska du bo på?
Svar: Jag ska åka till Bråvalla med några tjejer från min klass och vi ska bo på premium campingen som planerat.
 
Var är din jacka köpt?
Svar: Den är köpt på Zara. Jag köpte den i höstas och i Oslo så jag är inte säker på om den finns kvar!
 
Vilken skola går du på?
Svar: Jag går på Rytmus - Musikgymnasium i Stockholm. 
 
Skulle du kunna fråga Fanny vart hon köpt sin jacka? Så himla fin!
Svar: Den är ifrån Gina Tricot!
 
Skulle du rekomendera din skola?
Svar: Ja, absolut! Om du är intresserad utav musik så är detta en drömskola. Rytmus är en jätte bra skola och lärarna är verkligen sjukt duktiga, både i musik och kärnämnen. Stämningen på skolan är väldigt bra tycker jag, man kan nästan prata med vem som helst. 
 
Favorit ställen i Stockholm?
Svar: Oj, vilken svår fråga. Jag trivs jättebra där jag bor (Sollentuna och Huddinge) men älskar verkligen storstan. Men om du syftade mer på platser så är jag kär i Djurgården (på sommaren) alltid jätte mysigt att gå runt där och sitta och snacka på olika ställen. Hela Stockholm är ju helt underbart men ni föstår poängen. 
 
Kan du göra ett inlägg med träningslåtar som man blir peppad av?
Svar: Absolut!
 
 

Klänningar

 
Klänningar
 
Jag vill gå runt i solbrillor och klänning och känna mig fri från jackor, jobbiga jeans, skor osv. Vill bara kunna gå i lätta kläder som man knappt känner att man har på sig, sitta på övervarma bussar och äta bär utomhus. Ja, det vill jag. 
 
 
 
 

BRÅVALLA

 
Alltså. Lyckorus. Jag är så sjukt taggad inför bråvalla. Jag längtar seriöst ihjäl mig tills detta och jag vill bara att det ska bli den 26 Juni, nu nu nu. Åker det med massa bra tjejer och vi kommer ha sjukt jävla kul. Artiserna i år är ju bara lite grymma också.

BIG WANTIES.

Ready for party
 
 
 

Några av dom som får mig att överleva skolan.

 
Jag har kommit på hur mycket jag uppskattar mina klasskompisar. Jag trivs jätte bra i min klass och jag gillar verkligen varenda en utav dom. Det som är så sjuktm roligt är att alla vi har minst ett intresse gemensamt och det är musik. 

Hela Stockholm förvandlades till vår.

 
Vi spenderade våran sovmorgon till att vandra runt i stan, köpa goda mackor med mozzarella och pesto på och goda drycker. Jag älskar verkligen våren och jag vaknar upp på världens bästa sidor nu för tiden. Det enda dåliga denna dag är att jag inte fick det betyget jag ville ha på en samhällskunskapsuppsats och det gjorde mig på dåligt humör men det orkar jag inte ens bry mig om idag, för det är en underbar dag. (haha svårt att bestämma mig) På håltimman gick vi även och tog lite bilder några tjejer som kommer ut senare. 
 
Nu ska jag spendera resten av kvällen framför datorn och plugga gemu (gehör&musikära), ska även ut på en springrunda med min vovvsing. Har hittat en jätte fin runda som man springer bredvid vattnet och den är jätte skön och perfekt längd. Är dock lite slut i benen efter gårdagens träning, men de är bara att köra. Puss på er.
 
 
 
 

Det här är det jag kallar lycka

 
Efter en galet lyckad helg så står jag faktiskt på benen igen. Den här veckan kommer bli grym, det känner jag på mig. Solen skiner, människor ler och jag är jag är taggad på livet. Ja, varför är jag taggad på livet? jo, för att jag har lov om fyra dagar, jag var stressad inför ett prov som blev framflyttat, jag ska skicka in min sommarjobbsansökan i veckan, jag ska boka london och bråvalla i veckan och i helgen ska jag fira in lovet med världens härligaste tjejer.

JAG ÄLSKAR HELGER.

 
Fredagen var bra och jag hade kul med både släkt och vänner. Vi körde lite utmaningar inne i stan också och det var roligt. Jag och Lina träffa fulla killar på tågstationen som gav oss komplimanger och det ökade självförtroendet lite granna. 
 
Ikväll blir det tjejmiddag för att fira Lovisa och Ellen och sedan vidare på fest. Jag är sjukt taggad och jag hoppas att det blir en riktigt rolig kväll, det behövs efter den här (ursäkta uttrycket) piss veckan. Jag hoppas att ni får en grym kväll för det ska iaf jag ha. 

-

 
Nu har det gått drygt två månader. Och det är verkligen dryga och långa månader. Mycket tystnade och blev mörkare. Inklusive telefonen, från båda två hållen. Det tog längre tid att ta sig till skolan och det känns lite som det var i början. Allt börjar kännas som hur det började kännas från den tiden som jag verkligen inte vill minnas.
 

TORSDAG PUNKT

 
Torsdag. En sådan dag som du ba sa "NEJ" till allt. Bokstavligen. Istället för att sitta på tåg alldeles för tidigt på morgonen så sov jag, sjöng, dansade ihjäl mig till en underbart bra låt, skrev en halv låt, började sakna sommaren och kände mig övertaggad inför helgen. En väldigt bra dag om jag får säga det själv. Egen tid med mig själv och det är något jag verkligen behöver för att klara av morgondagen. 
 

VÄRD DAG.

 
Hej babes, idag var en jävligt rolig dag måste jag säga. Morgonen var kanske inte den allra roligaste men engelska redovisningen är över och det är underbart verkligen. Efter skolan så spelade jag in en sak för rmm's nya tv program som dom ska sända på tv5, det var fan roligt. 
 
Nu är jag hemma och äter frukt, dricker te, skriver lite låtar och snackar med Albin skype, bra kväll helt enkelt. Imorgon är det Torsdag och det är den värsta dagen i hela veckan och den ska jag försöka ta mig igenom på bästa tänkbara och därefter bränna kalorier på gymmet. 
 
 
 

FAVS FRÅN NELLY.COM

 
 

Detta behövs i min garderob. Herregud, dom där blåa jeansen, jag döööör! Inte ens dyra. Älskar internet shopping men måste spara pengar just nu, tråkigt nog.
 

Svarar på frågor

"Hej Nora! Jag har läst din blogg ända sen du bloggade på noraslife.blogg.se haha. I vilket fall som helst så vill jag bara säga att du alltid varit en stor inspiration för mig och det du skrev i detta inlägg kan jag verkligen relatera till eftersom jag nyligen varit med om exakt samma sak. Min fråga är om du har gått vidare, för jag vet att jag inte gjort det. Jag tänker på denna kille hela tiden och allt jag önskar är att han ska skriva och vi ska börja prata och träffas precis som det var förr. Hur ska man gå vidare? Det har gått flera månader sedan sist vi pratade än mer som vänner, tycker du att man själv ska ta tag i saken och försöka ta reda på varför han slutade skriva och försöka gå tillbaka som det var förr? 
Tack för att du varit en stor inspiration för mig :)"
 
Svar: Hej Helena! Först och främst vill jag bara säga - Tack så jätte mycket, verkligen. Gjorde min dag bättre! 
Vad trist att du har vart med om samma sak, det är verkligen jobbigt. Jag har gått vidare, lite. Tänker visserligen på honom mycket fortfarande men inte på samma sätt som förut. Hur har jag gått vidare egentligen? Hmm.. Alltså jag tror att jag har låtit tiden läka lite utav såren så att säga. Jag minns att jag försökte komma över honom på andra sätt. Genom att typ träffa massa kompisar, snacka med nya killar osv. Det hjälpte kanske lite, men inte så mycket som jag hade hoppats på. Personligen så skulle jag nog inte skrivit till honom för att jag skulle falla tillbaks alldeles för lätt då, men om du är "stark" nog att ta den smällen så tycker jag absolut att du ska skriva, du är värd en förklaring men samtidigt inte värd att bli sårad och upprörd igen. Kram!
 

 
"När åker du?"
Svar: Jag åker någon gång runt April - Maj. 
 

 
"Kan du göra ett inlägg med sminktips?"
Svar: Det var en jätte bra idé och kanske ska se till att göra ett sådant inlägg! Jätte kul när ni skriver "önskeinlägg"
 

 
"Vilken app använder du?"
Svar: Jag använder en app som heter "VSCO cam" för att redigera bilder. Andvänder även "framemagic" för att göra snygga collage osv. 
 
 
"Pris på balklänningen?"
Svar: Jag köpte min balklänning för 2500 men ska sänka priset. Men har inte satt något fast pris utan priset diskuteras.
 


 

TAGGAD

 
Jag är såååå taggad inför London. Det ska bli så mysigt och jag vill bara dit nu, nu, nu. Det ska bli toppen att möta våren lite tidigare. Att åka dit med bästavännen gör saken väldigt mycket bättre också. 
Alla bilder lånade från weheartit.com 
 

Fick en fråga.

"Vem var det du var olyckligt kär i? Hur kändes det?"
Jag kan inte berätta vem det var. Det är alldeles för privat för mig, även fast han inte skulle bry sig så mycket. Men jag ska försöka förklara känslorna och sådär så bra som jag bara kan. 
 
Okej.. Vi skrev varje dag i 4 månader, konstant. Det gick knappt någon sekund. Allt var fint, underbart och härligt. Allt han sa inspirerade mig verkligen, riktig jävla "cleaver guy". Jag var så himla glad, mina vänner märkte det väldigt tydligt på mig, jag sprudlade av glädje hela tiden och ville bara dansa runt i hela stan och skrika till hela världen hur glad jag var. 
 
Efter dom har 4 underbara månaderna så förändras saker. Jag vet inte vad det var som hände med något bara tystande. Inte nog med att det var alla smsljud. Men allt tystnade. Han tystnade. Och jag kände mig död. Jag kände mig inte levande i överhuvudtaget. Han slutade skriva och svaren från honom blev allt mer kortfattade. Jag förstod ingenting. 
 
Tiden började stå still. Dagarna gick så otroligt långsamt. Jag hade svårt för att veta hur jag skulle bete mig, hur jag skulle visa upp mig och hur jag skulle dölja allt. Det var svårt. Dom där dagarna så var allt så oklart mellan mig och honom. Jag gav upp. Det dödade mig. Alla sa "man ska aldrig ge upp någon man älskar" men min kraft var helt slut. 
 
Det slutade med att jag gav upp. Bokstavligen. Jag kom i mitt mest osäkraste stadie. Jag kämpade med sminket varje dag, tränade mer än någonsin, undvek mat så mycket som det gick, stängde in i mitt rum med deppig musik och grät. Jag var så känslig och gud vad det märktes. Jag berättade först ingenting för någon. Jag höll allt inom mig och jag skakade. Jag skakade av sömnbrist och tom mage.
 
Allt påminde om honom tillslut. Alla låtar, texter, ställen, platser. Jag gick runt överrallt och tänkte "här har vi två gått" och "här var vi när vi.." osv. Han var i mina tankar konstant. Och det värsta var att jag visste att jag inte kunde göra någonting för att få tillbaks honom. Det gick liksom inte. Allt var redan förlorat. 
 
Det kändes som att jag inte hade någon. Inte någon alls. Jag isolerade verkligen mig själv. Jag ville inte ens kolla på telefonen. För jag hoppades hela tiden på att han skulle ha skrivit till mig. Men han skrev aldrig. Aldrig. Det sista han skrev till mig var så himla inte speciellt. Jag fick inte ens någon förklaring till vad det var. Varför han slutade skriva. Varför han inte ville ha något med mig att göra. Varför han valde att ignorera sms. Och det vet jag inte ens idag. 
 
Jag minns mina panikattaker. Jag fick knappt någon luft. Mitt hjärta bultrade så hårt. Jag skakade. Jag var så rädd för jag trodde aldrig att den här känslan skulle försvinna. Det var så himla läskigt och fyfan vad jag var svag. Men efter att jag inte visat för någon hur dåligt jag mådde så berättade jag allt för mamma och det var sista gången jag grät över det. Jag minns också att jag tänkte att jag aldrig i hela mitt liv ska bli kär igen.
 
Nu har det gått väldigt lång tid och jag tänker fortfarande på honom. Varendaste dag. Jag kan fortfarande hoppas och fantisera om att nästa morgon jag vaknar så skriver han. Och har en förklaring om varför. Och att allt blir som vanligt igen. Men det står still. Inget har hänt och det har det inte gjort på ett väldigt bra tag. Jag vet inte om jag gillar det eller inte. Men jag är så glad över att jag inte känner som jag gjorde då. Det var hemskt. 
 
 
 

SÅ SJUKT JÄVLA BRA.

 
 
Ed Sheeran är en utav mina absoluta största förebilder. Alltså hans röst. Hans texter. Behöver jag ens säga något mer. 

Saker att se fram emot:

Just nu så tycker jag att livet står.. ja, still. Så nu ska jag skriva en liten pepplista på saker jag har att se fram emot. Vissa planer är lite oklara men kommer förmodligen att bli av. 
 
AVICII - Jag, Lovisa och Frida ska på Avicii och det ska bli så kul. Jag är grymt taggad och missade förra gången som han spelade här. Så det ska bli så sjukt roligt. 
 
LONDON - Pappa, jag och Fanny håller på att boka London! Ska spara så mycket pengar som jag kan så ska jag köpa massa fina nya kläder och grejor som man kan ta med sig hem. Själva London är en upplevelse och det är så fint där så jag vill verkligen dit. 
 
MILEY CYRUS KONSERT - Twerkdrottnings-konsert liksom! Ingen vill ju missa det, ska bli riktigt kul och kommer ha med mig härligt sällskap. Ser verkligen fram emot det. 
 
UTOMLANDS MED TJEJERNA - Denna punken är lite oklar ännu, men om detta blir av så vet jag redan nu att vi kommer ha världes roligaste vecka! 
 
BRÅVALLA - Detta är också väldigt väldigt oklart, men jag vill verkligen dit. Skulle vara riktigt kul. Massor utav mina kompisar ska dit och så är det världens bästa artister i år. Alltså Lana Del Ray. Helt sjukt ju.
 

Världens goaste tjejer.

 
Jag hade världens roligaste och mysigaste dag igår. Jag bjöd över tjejer på middag och vi hade roligare än vad jag trodde. Vi alla kom varandra närmare och hade riktigt roligt. Lite senare åkte vi vidare och hade minst lika roligt då. Jag är så glad över att jag har lärt känna dessa tjejer och att vi kommer att gå i samma klass i två och ett halvt år till. 
 

Hur jag tänker om träning

 
Här kommer ett kort inlägg hur jag tänker angående MIN träning, hur jag hittar inspiartion osv.
Såhär är det. Jag har aldrig varit nöjd med min kropp till 100 procent tror jag. Jag minns när jag gick i trean och skulle ta kort till skolfotot och jag fick sitta ner på knä och redan i så tidig ålder så nojade jag över hur mina ben skulle se ut på kortet. Det glömmer jag aldrig. När jag var runt tretton - fjorton så var det väldigt mycket fokus på att man skulle va så smal som det bara gick, jag var ganska långt ifrån det då och gick bara upp mer och mer i vikt under den tiden och jag minns hur dåligt jag mådde på grund utav det.
 
När jag fyllde fjorton så slutade jag med en sport jag älskade och började på gymmet, varför vet jag egentligen inte. Men jag lärde mig att älskade gymmet och körde flera gånger i veckan med många kompisar. Jag tyckte att det var jätte roligt och märkte resultat både på hur jag mådde och kroppen. 
 
Ett år efter det så började jag verkligen stor satsa inom träning. Jag åt inga kolhydrater eller godis. Jag tränade 5 gånger i veckan och ville verkligen se förändring. Men självklart så tappar man allt det här efter ett tag. Man kan inte sätta upp alldeles för höga mål, man fixar inte det. Jag var hur trött som helst på gymmet och ville typ aldrig mer i mitt liv gå dit efter det. Så jag började springa väldigt mycket och det är bland de bästa jag vet om. 
 
Nu har jag som mål att träna minst 3 gånger i veckan. Jag mår bra utav det och blir väldigt mycket gladare. Jag har lärt mig att älska träning och om jag skulle bestämma och ha tiden så skulle jag gjort det varje dag. Jag försöker även hålla mig nyttig i veckodagarna. Men något som är viktigt är att jag inte förbjuder det. Om jag tar en kokosboll i veckan liksom, ja men go a head. Men jag försöker i varje fall att hålla mig så nyttig som möjlig i veckodagarna. Jag försöker även hålla i det i helgerna, men det är typ ett mirakel om det sker. Jag gillar att belöna mig själv med godsaker, haha.
 
Min inspiration kommer ifrån mig själv faktiskt. Jag trodde att min inspiartion kom ifrån träningssidor på instagram osv. Men nej. Den kommer ifrån mig själv. Jag märker själv hur min kropp börjar förändras och hur jag blir mer nöjd med min kropp för varje dag som går. Det går långsamt, men det tar sig verkligen. Jag hittar också ofta inspiration ifrån mina vänner som tränar. Om jag är otaggad på gymmet någon dag och de skriver "jag ska träna nu" ja men sekunden efter så står jag där med träningskläder på och är redo. Om dom gör det, gör jag det också. Lite som en tävling för mig själv. Detta vet dom nog inte om, men nu gör ni det haha! 
 
 

Dålig uppdatering på det senaste..

Jag har..

Haft en idrottslektion som jag jobbade allt annat en effektivt och tog bilder med Tove istället. 
Haft huset för mig själv i över två dygn (jävlar vilken fest) nej, inte riktigt. Jag var nämligen barnvakt åt min lillasyster med Elin. Jag missade för mycket roligt den helgen, men trots allt detta så hade vi väldigt mysigt. Man klarar sig oväntat bra med mammas bankkort, melodifestivalen och tjejsnack..
Tränat väldigt väldigt mycket..
Firat min bästaväns födelsedag och köpt en fin svart blus..
Sen har jag spenderat för mycket tid med min telefon för att förklara för andra mina åsikter om Paradise Hotel. 
 
 

RSS 2.0