Next stop: SMÖÖÖÖÖGEN

Tro det eller ej men huset började inte brinna! Herregud. Framsteg! Dock så kom vi ju väldigt sent för att vi försov oss (självklaaaaaart) vi hade iaf extremt roligt, hojhoj. Nu sitter jag och min familj, inklusive Fanny (rent tekniskt så är hon ju med i min familj... Men iaf) vi är påväg till smögen! Woho, ska fira påsken där nere! Underbart.

Bilder från igår:


Min blogg är så populär

Ironisk rubrik, oja, oja. På mina förra bloggar hade jag typ över 300 läsare och jag och Fanny hade faktiskt över 2000.. Hahah igår hade jag 25 unika besökare (partääääääj) Imorgon är det äntligen påsklov! Woooooho och det ska jag och Elin fira med att vi sover hos mig idag.... Utan mina föräldrar, vi ska vara självständiga flickor förstår ni.. Inte ofta det händer inte. Vi ska laga sån där middag själva och allt.. Herregud, huset lär ju brinna upp. 
 
Jag för några sekunder sen, sjuk och glad, det är inte varje dag. (det rimmade.. typ..)
 

Oja.

torn-up-emotions:

Click here then click YES to become tumblr famous overnight! (this is legit)
261257_627064993976463_61649539_n_large
 

NOSTALGI

 

You're the one thing that I'm missing here, with you beside me i no longer fear


DÅLIG UPPDATERING PÅ HELGERNA

Hej fina ni! Som jag skrivit innan så ligger uppdateringen lågt på helgerna. Men iaf! Jag har haft en rolig helg som innehöll jobb, träning, fest, fika och lite födelsedags firande! Super super kul! Bjuder på lite bilder från helgen:



TRE MÅNADER

Varning för djupt inlägg*
Nu har jag bara tre månader kvar med min klass. Känns helt hemskt. Herregud, tre månader kvar, med en klass som jag har gått med tillsammans enda sen sex år tillbaks. Varje dag så är jag med folk som stör mig, irriterrar mig och får mig att bli galen ibland, men samtidigt så är jag varje dag med människor som jag älskar mer än allt annat på den här världen. Det värsta är att jag faktiskt ska lämna dom om en liten stund och vissa kanske jag aldrig mer ser i hela mitt liv. Min klass var i mellanstadiet ett kaos, på riktigt.. Det var helt sjukt hur dålig våran klass var. Men nu när vi alla mognat lite så har vi kommit varandra så extremt nära och nu ska vi snart lämna varandra? Vill inte ens tänka på det. Ska ta vara på den tiden jag har kvar med dom. Jag älskar er 9ma ♥
 

RÖD ALLDELES FÖR STOR TRÖJA

Hej goddag och hallå i Sverige så hälsar vi så, kom nyss hem från en riktigt underbar skoldag för att vara ärlig. Mulad av killarna i klassen och fick en nagel i den, bra dag! Nej, men seriöst. Var skit glad idag! Måste vara för att jag hade världens skönaste tröja (mys, väldigt mys, myspysmys) den är underbar.. Nu väntar en tråkigare del utav dagen... Plugga... Har nämligen so prov imorgon, inte alls så trevligt. Ska försöka hinna med en spring runda ute också.
 

NEED SUMMER NOW

 http://oliviahotschilt.tumblr.comBoho-summer-colour-tropical
NOTHING on We Heart It - http://weheartit.com/entry/55825836/via/fredrika_wanda_lundin
Thinspo on We Heart It - http://weheartit.com/entry/55768629/via/Halima_Patel

EN RIKTIGT JÄVLA BRA ONSDAG

Idag är det en kanon bra Onsdag bara för att jag hade sovmorgon första lektionen och fick alltså en otroligt lång sovmorgon, enda tills klockan 10. Wonderful. Igår tränade jag, spinning, sen lite styrka! Så det vart ben, rumpa och armar som jag gjorde igår! Idag är det Onsdag så idag är det mitt favoritpass (ja, jag sa det förra veckan också) Nu sitter jag och lyssnar på "Tandtråd - Tjuvjakt" på Engelskan. Den är underbar. När jag kommer hem ska jag göra en nyttig och gå mellis och sen hämta min syster och sedan träna och plugga. Låter lite som en standard dag, tråkig men ändå rolig. 
 
Jag och min perfekta vän fripps för drygt 10 minuter sen: 

Igår / Idag

Tja bröder, systrar, blodsystrar, blodapelsiner osv.. Varför uppdaterade du inte igår?!?!?!?! Jo jag ska förklara för er.. Jag pluggade till nationella proven, ja tro det eller ej. Men det gjorde jag iaf och sov hos Elin så hade det super kul på kvällen också. Världens mysigaste kväll med min andra familj (läs det med baby röst) Men idag har jag haft nationella hela dagen, typ kul. Gick skit bra! (Ni som känner mig vet att jag är sarkastisk, men det låter bättre att säga att det gick bra) Nu sitter jag iaf i min säng och ser hur det bara rullar in likes på instagram, för att jag är så populär. Skoja. Men la nyss upp en bild och taggade det är därför. Nej. Skoja.
 
BILD FRÅN MYSPYS KVÄLLEN IGÅR:
det var gott btw
 

Tommy Hilfiger

 
Idag kollade jag igenom Tommy Hilfigers nya kollektion! Jag fastnade helt klart för den här. Tänk er vad fint på en sommar kväll, med lockat hår och lite bränna och någon snygg smikning, perfekt. 
 
 

MINA STÖRSTA FÖREBILDER

Adele Laurie Blue Adkins:
 
"Don't forget me, I begged, I remember you said 
Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead
Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead"
 
Miley Ray Cyrus:
 
"Say you love me more than you did before
And I'm sorry it's this way
But I'm coming home, I'll be coming home
And if you ask me, I will stay, I will stay"
 
Beyoncé Giselle Knowles:
 
"It's like I've been awakened
Every rule I had you breakin'
It's the risk that I'm takin'
I ain't never gonna shut you out"
 
Rihanna Robin Fenty:
 
"Not really sure how to feel about it
Something in the way you move
Makes me feel like I can't live without you
It takes me all the way
I want you to stay"
 
 
 

"en bild säger mer än tusen ord"

blisspink:

<3333333333333333
moonchiilld:

Moonchiilld:

This is the best feeling.. falling asleep in his arms, you feel so safe. You feel like nothing can touch you, and just for a split second you feel like everything is going to be okay. You could be in the middle of a war, but as soon as you lie down next to him, and he inhales you with his embrace you feel like you are the only two people in the world and you don’t have a care in the world..
theluxuryprince:

xxo

HELGEN

Hallåhallå vänner (leochvinka) Just nu ligger jag i min gosiga säng och har precis kommit hem från lek&bus med min underbara lillasyster och mamma. Det var faktiskt extremt roligt! Väckte barndomen i mig själv lite granna. Men ska berätta om min helg för er iaf.
 
FREDAG: Blev inget hos Max som jag skrev att jag skulle först.. Men däremot drog jag och massa andra människor till Hannah, det var kul och väldigt mycket blandat med folk. Men det var faktiskt extremt roligt att träffa så många igen. Efter det drog alla till sams kebab men då var jag trött som tusan så åkte hem och kollade på en halv film som jag somnade till. 
 
Varning för lökbild (det här var den finaste, lovar..)
 
LÖRDAG: Jag blev väckt av min syster runt elva tiden... Var så trött så att jag helt ärligt ville slå till henne i det ögonblicket (ta det lugnt, jag gjorde inte det) Lite senare in mot eftermiddagen åkte jag och Elin till staden och åt på vapiano och sen testade vi FISKSPA! Haha, det var faktiskt läskigt som tusan. Hatar småfiskar och när man insåg att dom faktiskt åt på mina fötter så fick jag lite panik. Men extremt kul! (Känner mig som en ny människa, skoja) Efter det tog vi en promenad runt på söder. Var inte så mysigt som det låter eftersom att det var extremt kallt i luften.. Men vi hade det underbart mys!
På kvällen träffade jag Lovisa, Frida, Sara, Alexandra och Olivia och åkte till Östermalmstorg och fikade med några killar och tjejer, sen gjorde vi inget mer än att faktiskt åka hem och då kollade jag klart på filmen som jag hade somnat till dagen innan. Hade iaf super mysigt med dom tjejerna! 
 
 När vi satt med fiskarna (man ser att jag håller på att skratta ihjäl migI)
Här höll vi varandra i händerna för att vi var rädda
KVÄLLEN:
 
SÖNDAG: Idag har jag som sagt varit på lek och bus med mamma och min lillasyster, extremt kul! Nu laddar jag upp för ett intensivt träningspass (vet inte varför jag skrev intensivt, lät alldeles för vuxet) men ska iaf bli otroligt skönt, för har inte tränat sen Torsdags!
 
Hoppas att ni har haft en toppen bra helg, för det har iaf jag! 
 

WISHLIST

 
'
 

 
 

KORT ELLER LÅNG BALKLÄNNING?


Vilken dag är det imorgon?

Jo, det är förhelvete fredag. Det har jag aldrig någonsin varit lyckligare över. Har knappt varit i skolan den här veckan, men seriöst.. fyfan vad skönt. Imorgon ska jag på party för att fira min kära vän Max som fyllde år i Söndags, men det är tydligen inte säkert längre. 
 
Idag:
Idag har jag vart i skolan... Intressant... Nej, men efter det hade jag intagning till Rudbeck, gick väl sådär. Men haha, failade som fan på avistan, men yolo. Skoja. Sen nu på kvällen har jag tränat med världens hemskaste idiotiska äckligaste och taskigaste träningsvärken i ryggen (vet inte varför jag skrev taskigaste) Jag satt nyss och lyssnade på en väldigt bra låt men sen ringde världens underbaraste person och avbröt mig, men det gjorde faktiskt inte så mycket hihi. 
  
 
Sommar skulle sitta väldigt bra just nu
 

Onsdag + världens bästa träningspass!

Tjenare! Idag va jag inte i skolan på grund av... Olika anledningar... Så jag har faktiskt legat hemma och myst med min hund, mysigare än vad jag trodde att en sån här Onsdag kunnat bli. Jaja, nu är jag påväg med tåget och ska jag dra mig till gymmet och köra världens underbaraste träningspass (oj, vad intressant Nora, ojoj, ok ok, fyndigt inlägg)




INSPO

Från och med igår så har jag bestämt mig för att försöka göra något åt den här beach body'n som man så gärna vill ha. Äta nyttigt och träna fyra gånger i veckan. Haha, wish me luck.


TISDAG DEN TOLFTE MARS

Hej mina underbara vänner (smör) idag har jag inte varit i skolan... Badass...? Nej men jag har faktiskt varit på rytmus och sökt två linjer till musik gymnasium! Herregud vad nervös jag var innan. Men måste säga att det gick otroligt bra med en av dom linjerna jag sökte till! Åt också mys lunch med pappa och Kristina idag. (Inte för att jag fått i mig nått, pga nervositeten) men hoppas verkligen att jag kommer in där. Hoppas att mina betyg räcker till.. Lol. Men imorgon är det onsdag!!!!!!! Lill lördag wooooho, det ska jag fira med min favorit träningspass på gymmet!


MONDAY MORNING

Haaaaalloj, nu är det måndag och ny vecka. Vilket betyder en vecka närmare döden. Varför skrev jag ens sådär? Nej.. Men en vecka närmare sommarlovet! Idag ska jag dra till min far efter skolan och sova där (andra gången för i år för er som ville veta den informationen också) Imorgon ska nämligen göra gymnasie ansöken till rytmus, ett musikgymnasium i Stockholm, så är otroligt nervös. Så imorgon är jag ledig från skolan, vilket är otorligt skönt. Nu sitter jag på spanska lektion, en otroligt onödig lektion i skolan som jag inte förstår någonting alls förutom (Hola, me llamo Nora) Har inte gjort en enda spanska läxa i hela mitt liv. <---------- VILKEN FÖREBILD! 
 
Hårdrockare:
 

NY BLOGG OCH NY START

Hej gott folk, nu har jag ny blogg igen (ingen bryr sig) Jag heter iaf Nora Hedin. Jag är femton år och bor på två olika ställen i Stockholm, eller så struntar vi i att komplicera det och säger bara att jag bor i Sollentuna med min mamma och Huddinge med min pappa, japp, skilda föräldrar. Mitt största intresse är att sjunga och jag går nu sista året i grundskolan i en musikskola i Sollentuna. Mitt absoluta favorit ställe på jorden är Smögen och där spenderar jag också mina somrar. På fritiden umgås jag med vänner, är på fester, shoppar, umgås med familjen, sjunger, tränar och väldigt mycket mer (hoppas jag iaf, annars borde jag väl förmodligen inte ha något roligt liv) Min största idol är Eric Saade och har varit det i ungefär fyra år, så det kan bli ganska så mycket skrivande om honom för att vara ärlig. Jag vet också att det finns otroligt mycket delade åsikter om mig runt om i Stockholm och det är inget som jag kan göra åt den saken, men lita aldrig på rykten säger jag bara. Hoppas ni gillar min nya blogg.... Vet inte varför jag skrev det där men.... Puss!
 
 

RSS 2.0