Varför blir man så sötsugen när man har mens?

Hej bloggish. Som ni kanske förstår på min rubrik så äter jag något med socker i sig nu för att i have my period..  VARFÖR SKA MAN BLI SÅ JÄVLA SÖTSUGEN (?!?!??!!!!?????) Här försöker man iaf äta lite nyttigt. Men nej nej. Jaja. LIFE GOES ON I GUESS. 8 skoldagar kvar. Känns helt hemskt asså. 8 dagar med min klass som jag gått i samma klass som i SEX ÅR nu. Snart får man reda på gymnasium osv. Men innan det kommer jag hinna med bal, "slutshowen", övernatta på skolan, fika, vattenkrig och spexfoto med min klass. SKA GÖRA VARJE DAG MINNESFULLT NU. ååå vad jag kommer att sakna det här.
 
 

typ as bra


Tack tumblr, för att du existerar

 
torn-up-emotions:

Click here then click YES to become tumblr famous overnight! (this is legit)
 

JOSEF JOHANSSON

 

Kirrat balklänning

Tjo people, kirrat balklänning idag med mor min. Jätte najs. Kommer inte visa bild förrens balen! Har bal om två veckor faktiskt (AAAAAMAAAJGAAAAD) Imorgon är det temadag, lika så på Onsdag.. Ska bli rätt najs faktiskt. Haha, gay ord jag använder mig utav. Nu har min mobil vart urladdad ungefär halva dagen, så nu kommer det säkert rulla in med sms, som vanligt. Skoja. Hade ett nytt typ.. 
 
Min bästavän

HAVE YOU LOST IT


klassresa - utö

Tjenare brööööder. Har inte kunnit blogga för jag har vart på klassresa och täckningen var väl ändå lite sisådär dålig. Jag har haft det skit bra iaf. Just nu snackar jag med Anton och co på skype och håller på att försöka skriva en no uppsats som ska vara inlämnad imorgon. Inte så taggad inför skolan imorgon med tanke på hur lite sömn man faktiskt fick i helgen. Aja, hooooold on just a little while longer i guess... Aja.. Snart sommarlov för fan. 19 dagar kvar med min klass. Hemskt men kul
 

11 September 2010, fortfarande världens bästa dag

 
TAGIT BILDERNA SJÄLV. INTE FÖRSTA DOCK:






 
 
 

NÄSTAN SICK

Det är ju nästan helt sick hur mycket träningvärk jag har typ nästan överrallt. Tränade med Sebbe idag och kan säga att vi körde bra igenom armarna, ryggen, bröstet, axlarna och magen. Är nästan helt död nu...... Det är som ni förstår också det enda jag kan göra på gymmet.. Efter min skada.. Imorgon slutar jag vid lunch så då blir det fira Elin, FINALLY! Hon fyllde år för typ två veckor sen men vi har inte hunnit fira henne pga att jag gjorde illa mig. Så imorgon så ska jag äntligen få ge henne my presentes to her och äta subway lunch. Ska faktiskt bli suuuuuper skoj. Ska ta med henne på ett litet äventyr också ;) Nu ska jag prova outfits för imorgon.
 
fina har vi aldrig varit.

TJOOOOHOHO

Käraste bröder, systrar och vänner se fader berg har skruvar och spänner osv osv.. Nej men häääääj, hur är läget? Härligt! Jo med mig är det bra. Precis kollat lite på min favorit serie och ska snart gå ut på en prommis. Asså på riktigt, vilken jävla underbart väder. Låg ute och solade minst två timmar när jag kom hem (somnade faktiskt när jag låg på mage, intressant, ja, ja) Nu ska jag städa mitt rum och lite sånt där tråkigt också. På fredag ska jag på KLASSRESA, wonderful. Ska bli fett kul, men missar stört mycket roligt hemma.. Men jaja. :(
 
HERREGUD VAD SERIÖST INLÄGG, GRATTIS NORIS 
 

Fett glad

Tjoooo.. Har precis vart ute på en timmes "powerwalk" (kan ju inte springa som ni vet, på 16 veckor, tjoho liksom ba) Men har iaf gått en timme och gjort en hel del övningar. Har typ inga muskler kvar i mitt högra ben efter jag blev skadad. Så jävla läskigt att det muskler kan försvinna så fort eller vad man ska säga. Är jätte glad för att jag fick gå ut och träna, faktiskt. I'm not gonna write you a love song. Vet inte varför jag skrev det. Godnatt, nej men vi hörs.
 
me atm. fett glad.

MIN SISTA VÅRKONSERT MED KLASSEN

Har faktiskt hunnit med att ha min sista vårkonsert med min klass under dessa dagar uppdateringen varit låg. I torsdags så hade vi konserten och det var sorgligt med samtidigt jätte roligt. Vi fick framföra en egenskriven låt om våran klass, aka klasslåt. Så jävla skoj. Efter konserten åkte vi till fridays och käkade middag och kom hem ganska så sent faktiskt. Jag hade lösögonfransar på mig. Något jag aldrig mer ska använda. Eller jo, men dom störde mig. 
 

SUPER BRA HELG

Tjääääääääääääääna, vad händer? Hur är läget? Vad hände iförrigår? Vad hände igår? Ingen kommer att svara på dom frågorna, så, jag antar att det blir jag som får svara på dom frågorna! Ja, just nu så gör jag ingenting.. Eller så kan man inte säga. Om någon frågar på sms "Vad gör du?" då svarar man "ingenting" för att man är för lat för att skriva någonting annat. Jaja, iaf.. OM jag ska berätta det mer invecklat så ligger jag i en säng just nu men datorn på kudden och skriver sms vid lite olika tillfällen och kollar runt på datorn. Det är super bra med mig idag, är på STRÅLANDE humör. Hatar ordet strålande btw. I förrigår så var jag först hemma hos Alexander och firade 17demaj (gratulerer til alle norsker) för er som inte visste det, jag är norsk. Sen frammåt kvällen åkte jag hem till Petra med massa trevigt folk, sen åkte några ner till tramonto och sen till HIP. Det var faktiskt en kul men konstig kväll, men samtidigt mysig och irriterande. Igår så träffade jag världens bästa Gabriel och vi centrumtuggade (fan vad gay ord) Sen åkte jag hem, käkade mat. Sen åkte jag hem till Henke men väldigt många boys. Var ensam tjej just då. Sen drog vi ner till tramonto och mötte upp folk där osv. 
 
Pictures från den här helgen:

FUCK GYMNASIET.

Bara jag utav jordens alla 97or som sitter här i panik inför gymnasievalet? Sitter och pratar med my cousin om gymnasievalen just nu. Jag har panik helt ärligt. Jag vet verkligen inte vad jag vill med mitt liv?! Varför ska man som 15-16åring behöva sitta och välja halva sin framtid? (WHYYYY??!?!??!?!?!?!?!?!?!!!!!!) Jag är så stressad just nu och omvalen ska vara inne på Onsdag. Lär väl gå in i en vägg snart. 
 
Satte upp en sån där boll i håret (och nej jag försökte inte vara djup och filosofisk genom att stänga ögonlocken och ta kort, jag råkade faktiskt helt ärligt blunda EXAKT när bilden togs. Jag skulle bara se hur bilden såg ut egentligen och jag sitter med min andra hand och håller i min hemtelefon. Fanny är i den hemtelefonen, eller vad man ska säga) Jaja, sluta prata nu. Godnatt. 
 

FINT

 
Vet någon vart man kan köpa en rosa vårjacka?! 
 

NOSTALGI

 
 
För er så är kanske det här bara en jävla massa bilder som inte är direkt snygga iöverhuvudtaget. Men för mig är det här en stor del utav min uppväxt. Dom här bilderna från mig att sakna dom gamla tiderna. Dom här bilderna väcker så mycket minnen, helt underbara minnen. 
 

LIVET MED KRYCKOR.

Idag insåg jag att jag faktiskt har en blogg som måste uppdateras. Hej bloggen, wazzaaaaap? (Det där var ett skämt) Jag var i skolan idag (med kryckor) så är på bra humör. Eftersom att jag knappt kan ta mig upp för trappor så fick jag en hissnyckel idag (kommer bli utnyttjad för att ingen orkar gå upp för trapporna, så alla lär väl säga massa snälla saker och åka hiss med mig till lektionerna) Men jag är faktiskt överdrivet happy för att jag fick gå till skolan idag, så jag bryr mig inte. Och önskematvecka i skolan också, alltså kan det bili bättre? Idag var det hamburgare och imorgon tacos. JAG SKA TA BLOGGEN LITE MER PÅ ALLVAR NU! Wish me luck. 
 
 

JAG LEVER FAKTISKT

Hej bloggläsare och andra filurerer. Eller alltså.. Alla som läser det här är ju bloggläsare, så... VI FÖRKORTAR ALLT MED EN START MED "Hej bloggläsare" Det är såhär.. Jag lever, men mitt ben däremot har aldrig varit såhär dött. Min knä skål hoppade nämligen ur led när jag jobbade i lördags. Fuck my life. Kryckor i 3-4 veckor nu.. Inne på dom fyra första dagarna och har tröttnat som en jäkla fiskmås. Blir ju inte mycket roligt för mig dom närmaste helgerna iaf, haha nej. Nu ska jag inte deppa. Eller jo det ska jag. Men jag har världens bästa vänner som kommer förbi med godis, blommor, tuggumin, ansiktsmasker osv! Det är sånt som får humöret uppe.
 
 
turkiet2011

RSS 2.0