Nämen är det inte valborg?

JO, det är det. Jag lär också ha världens tråkigaste valborg pga jag måste sitta hemma hela kvällen. Jag. Orkar. Verkligen. Inte. Vill ut och träffa mina kompisar. Men nej, det får jag inte pga massa saker som hände förra året och blev lite misslyckat.. (självklart var det inte planerat) men ååå bajs. Orkar inte asså. Jaja, vad ska ni göra ikväll? (förväntar mig inget svar, men det kändes bra att skriva så) 
 

SÅ MYCKET ATT SE FRAM EMOT

♥ Vårkonserteeeeen
♥ Klassresan 
♥ Balen
♥ Tills Eric Saades nya album kommer ut 
♥ Sommarlovet 
♥ Skiatos med släkten 
♥ Smögen
♥ Övernatta på skolan
 

äre tisdag? yes!

 
Hej solstrålar, vänner och dom som jag inte känner. (Ja, jag har kört den ofta) Idag har jag faktiskt varit stylist, faktiskt kul. Hahah, nu tror ni att jag gjorde värsta proffs jobbet, men nej.. det gjorde jag inte.. Det var en grej till edsvik konsthall här i Sollentuna, där man ställer ut lite saker. Kuligt liskom. Så då var det en modevisning och då gjorde jag sminket på några som gick. Jag och frida var bäst. IMORGON SKA JAG SE JUSTIN BIEBER BTW, faktiskt coolt! Har nationella imorgon också i Engelska................ Inte kul.. Aja! (HOLD ON JUST A LITTLE WHILE LONGER) 

Hej bloggen

Fancy rubrik. (mina rubriker är fan bättre än någonsin) Läget då? Jo fan, det är bra...! Nej.. men iaf.. Hej! Att det ska vara så svårt att skriva ett enkelt "hej" tänk vad mycket färre bokstäver det skulle bli då. Men så blev det inte! Men jaja, jag vet faktiskt inte varför jag sitter och skriver ett blogginlägg runt ett på natten, seriöst, jag har ingen aning. MEN det gör jag iaf. Den här dagen har bestått utav shopping, tacomys och vänner. William, Gabbe och Elin var nyss här. (eller inte nyss, men ja) och vi gjorde inte så mycket, ahahah tråkigt liv! Igår jobbade jag. Imorgon ska jag jobba och träna. Kuuuuuuul.
 
Bjuder på lite härliga bilder såhär under kvällensgång (hann även med att byta kläder som ni ser):
 
 
 
 
 
 

En regnig dag som blev solig

Ursäkta mig, men är inte min rubrik värd applåder? Jo, tacktack. (genius liksom) Ännu en torsdag passerar och ännu en engelska läxa som måste göras... (har alltid engelska läxor tills fredagar, stalkers kan anteckna) "läxa till fredagar" Idag hade jag iaf på mig världens finaste sjal, det är otydligt på bilderna med dom har tre glitter kors på ryggen, superfin. Imorse var jag uppe på en morgon springrunda. Men snart är det dags för pass två för idag. Träning får mig att.. .. .. ja.. .. .. du vet. 
 
Avslutar mitt inlägg men världens gulligaste avslut (lyssnar på en kärleks låt.. det är därför):
LOTS OF LOVE /nora 
 
 

Förändrats en del ifrån sjuan


HARD WORK WORK

Hej (egenligen har jag alltid undrat varför man skriver hej innan man skriver något på bloggen, det är som att skriva brev typ..) Just nu sitter jag och lyssnar på en låt som får mig att tänka på sommaren och taggar sommaren otroligt, samtidigt som jag lyssnar på den där låten så skriver jag och kollar lite till ifrån webcameran och ser att min bajsfula utväxt börjar komma igen, kul, kul. Jag ska iväg och jobbaa om en halvtimme, wöööönderful. Idag är jag faktiskt på bättre humör än vanligt. Så, det känns... bra.. Igår var jag bara hemma, skulle egentligen till Henke, MEN jag var för trött för det. Godnatt. Godmorgon. Nej. Hejdå. Hörs. Eller? Sluta larva dig Nora, hejdå.
 
Idag ser jag ut som en gam 
 
 

Mama....

Hej alla mina vänner och förmodligen folk som jag inte känner, igår var jag på bio med ett jävla stort gäng! Vi såg filmen "mama" skräckfilmen som precis har kommit ut. Frågar mig fortfarande, varför fan jag var på den bion? Den var så extremt äcklig men hade världens konstigaste slut. Dom som var på bion var  Kalle, Matte, Petra, Leslie, Max, Gustav, Vendela, Henke, Joar, Erik, Johan, William, Sigurt & jag.. (Tror att det var alla.. Stelt om jag har glömt någon nu.. Hehe, hope not) Men även fast vi var så många så kändes det inte ett dugg tryggt allt, trodde att jag skulle dö några sekunder, jag bokstavligen HATAR skräckfilmer, så jag har verkligen ingen aning varför jag kollade på den, herregud Nora. Efter det gick jag hem till Henke ett tag med Henke, Gustav och Joar. Sen åkte jag hem och somnade typ på en gång, klarade faktiskt av att sova utan några som alls problem när jag kom hem!
 
 
 

He took my heart when i was fifteen, i love everything about ya'


Imorgon kan man säga att det är Fredag

Ja, här har vi faktiskt en rubrik som får mig att känna mig levande idag. Den här skoldagen trodde jag helt seriöst aldrig skulle ta slut, men jag överlevde! Helt sjukt. Nationella prov i kemi - check. Känns skönt. Hade våran legendariska "delauppitvålagochspringaruntmedenfärggladjätteförstorbollochtacklastillmandör" gympa lektion idag. Bästa på hela året och roligaste. Nu är jag barnvakt åt min syster (är det varje dag. INTE FRIVILLIGT! Har inget val, chilla) och vi har precis ätit mat. Snart blir det träning. Tänk att den här långa dagen håller på att röra sig mot sitt slut. 
 

DAGENS KLÄDVAL:


HOLLYWOOD HEIGHTS

Måste tipsa er alla om serien "Hollywood Heights"
Är helt fast i den, mitt liv har typ förändrats pga utav den serien. Se den!
 
Tumblr_m9g07aoyfq1rbpkbco1_500_large
Cody-longo_large
 

Härliga Onsdagar

Underbara Onsdagar alltså.. Mitt i veckan, inget intressant alls som inträffar sådär. Idag har jag haft en jobbig dag i skolan (det har jag alltid, för att det är så oerhört tråkigt och INTE intressant) Eftermiddagen fylls inte heller med så mycket glädje och spänning... Jag ska vara barnvakt... Åt min syster. (Skoj, skoj) Sluta deppa Nora. Nu sitter jag i min vita sjukhus liknande fåtölj.. Hela mitt hus ser ut som ett sjukhus, allt är vit! Förutom trappan som nu mera har bruna fläckar på sig... VARFÖR? jo, jag och min kära vän Lovisa skulle nämligen färga hennes hår när vi bestämde oss att springa upp för trappan samtidigt som det droppade brun färg ifrån hennes hår, smarta. Japp. Jag känner mig så blek med den här vita färgen runt mig. Okej jag är blek.
 

Härliga Onsdagar

Underbara Onsdagar alltså.. Mitt i veckan, inget intressant alls som inträffar sådär. Idag har jag haft en jobbig dag i skolan (det har jag alltid, för att det är så oerhört tråkigt och INTE intressant) Eftermiddagen fylls inte heller med så mycket glädje och spänning... Jag ska vara barnvakt... Åt min syster. (Skoj, skoj) Sluta deppa Nora. Nu sitter jag i min vita sjukhus liknande fåtölj.. Hela mitt hus ser ut som ett sjukhus, allt är vit! Förutom trappan som nu mera har bruna fläckar på sig... VARFÖR? jo, jag och min kära vän Lovisa skulle nämligen färga hennes hår när vi bestämde oss att springa upp för trappan samtidigt som det droppade brun färg ifrån hennes hår, smarta. Japp. Jag känner mig så blek med den här vita färgen runt mig. Okej jag är blek.
 

TISDAG, HAPPY TISDAG

Heeeeeeeej bloggen, jag är på ett konstigt humör idag (tänker för mycket, ni vet.. när tankar typ äter upp än) Så min kväll har bestått utav... Ingenting alls vettigt. Jag har pluggat, det har jag faktiskt... Har sån jävla huvudvärk, vilket borde bero på.. hur länge jag faktiskt suttit vid datorn idag.. Jag ska gå ut på en promenad. Det behöver jag, för jag dör inomhus, dör bokstavligen. Har så mycket tankar som jag bara ville skrika ut just nu, men det går inte (då får man rykten, eller något liknande. Folk och deras UNDERBARA fördomar) Jag vill bara ha sommar och uppnå mina drömmar som jag velat nå så extremt länge och jag vill vara brun. Nu ser jag blek, gammal och deprimerad ut. Jag vill ha sommar, ha snygg kropp, vara brun, träffa mina kompisar, åka utomlands, åka till smögen, ha blondt långt hår, fina manikyr naglar, fina outfits. Sen vill jag spela in ny musik, skriva nya låter (försöker men... fastnar på samma ställe), gå på det där mötet, få saker att gå fortare, sjunga bättre, bli känd. 
KAN INTE NÅGOT ROLIGT HÄNDA I MITT LIV FÖR EN GÅNG SKULL, DET HAR STANNAT PÅ BOTTEN ETT JÄVLA BRA TAG NU, KAN INTE NÅGOT... FANTASTISKT HÄNDA SNART ?!
LEDSEN för att jag drog ut mina tankar på bloggen, nej jag är inte ledsen. Det är min blogg och jag för skriva vad jag vill. HEJDÅ. NU SKA NORIS GÅ UT OCH GÅ OCH BLI GLAD SOM EN FISK ELLER NÅTT
 
 
 
 

det finns inget som går upp, allting går ner


WISHLIST RIGHT NOW

 
 
Det värsta är att jag har behov utav allt! Jag menar snart är det sommar! Då behöver man nya sommarkläder! Just nu använder jag min skoldator för att min andra är sönder, så behöver verkligen en ny till gymnasiumet! En ny väska behövs för min är sönder... Ny mobil behövs verkligen för min håller sakta men säkert på att gå i graven. Och foundation behövs mer än någonsin, för.. jag har ingen..

Världens bästa lov ♥

Nu ska jag berätta om mitt lov för er! 
Direkt efter skolan på Torsdagen så åkte jag, pappsen, min halv mamma, vovvsing och Fanny ner till Smögen! (Jag har mitt sommarställe på Smögen för er som ville veta det) Vi kom dit sent så det var bara att packa upp och mysa lite i sängen och sen sova.
 
 
Dagen efter fyllde min pappa år, 42 för er som ville veta det gammal gubbe allltså... Så den dagen var jätte mysig! Vi åt en god middag (matkoma) och bara pratade om livet och sådär, super härligt! Under dagen tog jag och Fanny en promenad och sen träffade vi Nella, Cissi, Nicole, Line och Wilma ett litet tag, mysigt! (Hatar att skriva såhär vuxet..)
 
 
På Lördagen så var det påskafton och där nere firar man det som ungefär valborg här i Stockholm. Så det finns en så kallad påskeld som man kollar på! Jag och Fanny åkte dit, kollade typ på påskelden i fem minuter. Sen gick vi hem till en kille som heter Linus och var där ett tag med en massa härliga människor! Sen så fortsatte vi mot en lokalfest på ungefär 400 pers, det var grymt jävla roligt! Sen åkte vi hem runt två.
 
 
På söndagen var vi ju allt hurtiga och drog ut på en springrunda och gick ut i fina solen och solade lite (det gjorde vi dock varje dag..) På kvällen åkte vi hem till Nella och Cissi och myste där med Line, Nicole, Katie och aa Nella och Cissi såklart. Jag var dock extremt trött den kvällen, så vi drog hem ganska tidigt! 
 
 
På måndagen gick vi ut och myste i solen igen, riktigt varm dag och fick faktiskt färg på halsen och i ansiktet, sommar känslan var på topp alltså.. Vi hade lite planer på att träffa några under kvällen men det ströcks på listan.. 
 
 
På tisdagen åkte vi hem och innan vi åkte åt hela familjen pizza sen var det bara att åka raka vägen hem till Stockholm. Jag var bjuden på en fest under kvällen, men jag var så stört trött när jag kom hem så låg bara hemma under den här kvällen, kollade ikapp avsnitten jag missade på min favorit serie "Hollywood Heights" 
 
 
På onsdagen började jag min morgon med att träna, typ as skönt! Sen smsade Fanny och frågade om vi skulle hitta på något med folk, och det är en självklarthet! Så när Fanny var påväg mot mig så var Leslie, Vendela, Max och Joar hemma hos mig och laddade telefonena, sen mötte vi Henke, Philip, Jw, William, Lucas, Niklas, Patrik, (kommer inte på fler.. men det var några till iaf) sen åkte vi till Sollentuna station och mötte upp Fanny där, sen pratade vi utomhus en stund och sen var vi hos Kalle på en liten fest ett tag och då kom det några fler också! Sen åkte vi hem! 
 
 
På torsdagen så vaknade jag och Fanny (för en gång skull) tidigt! Så vi gick upp åt en jätte god frukost och åkte till stan och satt nere vid kungsträdgården och myste med kaffe (haha nu försökte jag leka vuxen, jag hatar kaffe, men det var gratis) Sen åkte jag hem och på kvällen stannade jag hemma och tränade! 
 
 
På fredagen så var jag ute och sprang på morgonen och hade en "ta hand om mig själv stund" Sen åkte jag till centrum med Frida och Sara och fikade! Väldigt cosy, gos gos! Sen åkte jag hem och hade bara en mys kväll med mamma med morötter, gurka och dipp och kollade på en väldigt konstig film och båda somnade i soffan..
 
 
På lördagen (alltså igår) så åkte jag in till stan med en utav mina favorit tjejer på den här världen, Elin! Vi testade massa kläder, balklänningar osv.. Sen gick vi till Hötorget och köpte jordgubbar och hallon och myste i solen! Träffade några under dagen också som vi pratade med där. Sen åkte jag hem och åt grillat med familjen! Första gången i år, underbart! Närmare kvällen så skulle vi på en fest hem till Emma, men det blev jätte konstigt så när vi kom dit var alla tvunga att dra så då drog jag, Frida, Lovisa, Linnea, Gabbe, Wenkler och Gustav hem till Max och där befann sig Kalle, Emil, Joar och Max.. och vi kollade på film typ och hade bara "myskväll" Sen drog jag hem.
 
 
IDAG: Nu är det söndag och idag består mina planer utav att plugga, träna, städa och kolla på tv och njuta av sista timmarna som ledig.. 
 
Jag har haft världens bästa lov ♥
 
 

In mot staden

Hej solstrålar. Snart drar jag mig iväg till stan med Elin, saknat den tjejen jätte mycket ju! Vi ska väl shoppa och lite sådant skojs, wiho. Idag kom jag också på att skolan börjar om två dagar och att jag faktiskt lämnar min klass om två månader (gråter inombords.. Ja, det gör jag.) Lite på utombords också. (Heter det ens utombords? Nej, det gör det inte) 
 

Det var ett jävla bra tag sen

Hej babes, det var ett tag sen nu! Men det är lov förtusan! Idag är första kvällen jag är hemma på hela lovet... Så ikväll blir det bara cosy time med min mamma. Just nu testar jag sommar outfits... Älskar sommaren, vill ha det nu på en gång! Jag har gått ner 5 kilo från förra sommaren också och det gör mig ju iaf lite mer taggad på bikini perioden. 
 
här har ni mig iaf... lite brunare än vanligt och med lite blondare hår:
 
 

Det var ett jävla bra tag sen

Hej babes, det var ett tag sen nu! Men det är lov förtusan! Idag är första kvällen jag är hemma på hela lovet... Så ikväll blir det bara cosy time med min mamma. Just nu testar jag sommar outfits... Älskar sommaren, vill ha det nu på en gång! Jag har gått ner 5 kilo från förra sommaren också och det gör mig ju iaf lite mer taggad på bikini perioden. 
 
här har ni mig iaf... lite brunare än vanligt och med lite blondare hår:
 
 

Lycka


RSS 2.0