Thank you for the music

I Fredags satt jag och kollade på en kille med världens finaste ögon, perfekt leénde och en jävla massa charm i sig. Han berättade om sina upplevelser och händelser efter gymnasiet och vilken väg han valt att gå därefter. Han pratade om hur viktig musiken är och att det är otroligt viktigt att gå in för sin dröm till hundra procent, om man vill nå dit. Han berättade att det även är okej att hoppa över en vecka i skolan för att skriva musik och tacka ja till alla slags erbjudanden man får. Han inspirerade mig så otroligt mycket. I den sekunden förstod jag verkligen hur mycket musik betyder för mig. Jag blir lycklig av musik och musiken har räddat mig i alla lägen. 
 

Snart blir jag en stolt ägare av dessa...

 
Babes

Underbara helg

 
Taaaaack! För att det äntligen är helg. Igår mötte jag upp Fanny i stan och vi tog promenad genom stan i det fina vädret och satte oss vid en brygga och snackade om saker som man inte får prata om.
Därefter åkte jag hem och fixade mig och sedan vidare hem till Linnea där vi fixade sista sminket och senare drog vidare till Hanna. (Tack för allt Hanna!) Det var roligt och alla var upppklädda och fina. Temat var "Colorsplash" så det var en fin färgblandning på folket där, heh. Allt slutade iaf med att jag och Luven drog hem ganska så tidigt och jag sov där. Jättemysigt att få spenderade mycket tid med henne iaf.
Nu har jag precis handlat, njutit i solen, färgat Kristinas hår. Kvällens planer ser förövrigt väldigt döda ut, jag har därför bestämt mig för att sitta hemma idag och plugga, gå långpromenad, kolla på tv, sjunga och mysa med min hund. Jag har huset för mig själv vilket är något jag verkligen behöver nu.

BODYLICIOUS - så får du DIN drömkropp

Jag rekomenderar verkligen denna bok för er som är intresserade av träning och bra hälsa. Här får du både mattips, träningstips, inspirerande citat, skönhetstips och massor med utmaningar. Denna bok gör mig otroligt inspirerad och jag har själv börjat med en av deras boothcamp nu som sträcker sig över tre veckor. Ska bli superkul att se om jag på något sätt påverkas av detta. Köp denna bok nu!
 
 

Måndag och sol

 
Gud vad jag blir glad av solen. Hela jag blir verkligen så mycket piggare. Imorgon är det tisdag och röstfysolgi prov. Känns som att det bara blir mer och mer uppgifter och prov nu och nationella närmar sig med storm. Jag vill verkligen verkligen klara av Matte 1b, men det ska nog lösa sig det med. Kände bara att jag ville uppdatera er med dessa fina bilder sen idag. Kram

SÖNDAG

 
Hej finisar! Nu sitter jag inne i mitt rum och lyssnar på musik och sjunger med, som vanligt. Idag var jag på gymmet och körde ett pass som innehöll typ allt idag, haha. Jätteskönt men sjukt jobbigt. Började med att köra intervallerträning på bandet i en halvtimme, sedan körde jag armar, axlar, mage, ben, bröst, rygg och rumpa - Ja, allting liksom. Helt död! Nu ska jag snart sätta mig och plugga röstfysologi, sjuuuukt tråkigt verkligen men även det måste göras. Imorgon är det måndag igen och det betyder att jag byter min mamma vecka till pappa vecka. Men innan det ska jag jobba osv så snart ska jag dra mig till jobbet också. 
 
I veckan ska jag och pappa och kanske Fanny boka resa till London som vi ska iväg på innan sommaren kommer, läääängtar! Ska köpa massa snygga sommarkläder. Ska bli så skönt att komma iväg från Sverige också. Inte för att London är så långt bort men ändå. Så skönt att bara dra iväg några dagar och gå runt och kolla i en annan storstad. Jag har vart i London en gång förut och blev helt kär i det stället. 

ÅNGEST.

Love
 
Love x2
 
Love x3
Love x4
 
Love x5
 
Gud vad jag vill fylla min garderob (och kylskåp, heh) med detta. Jag vill verkligen ha sommar nu, kunna gå ut och bada med folk, sena utekvällar, kvällar då man bara ligger på ett berg med shorts och pratar om livet, all sommarmusik, dansa mitt i natten, sova länge, träffa nya människor, skratta åt livet, göra spontana saker, ha mysdagar när regnet bara öser ner en dag, smsa med okända människor, sluta tänka på skolan, mysmiddagar, spontana övernattningar, åka ut med båten och sjunga låtar i kör med fiskmåsar, fiska, hänga på sea lodge, träna ute i shorts. Fan vad jag längtar.

Mellan tårar, skratt och en ocean

 
Vi fick ögonkontakt fem gånger. Igår gjorde jag något som fick mig att falla i tårar, stänga in mig på mitt rum, stänga av min telefon, gå ur gruppchatter och radera bilder. Jag rensade mitt liv igår. Med tårar som skulle ut, genom att radera halva mitt kamera album och jag raderade även nummer som jag kände inte behövde finnas kvar där. Det gjorde jag igår. När natten kom så hoppades jag på att tiden skulle stanna och att natten kunde hålla sig ung i flera hundra år. 
 
Idag har jag legat inne på mitt rum, velat gått ut men inte gjort det. Ignorerat sms medvetet, möblerat om mitt rum, brytit alla mina helgplaner genom att umgås med min syster och kolla på vintergatan. Två av mina finaste vänner kom hit för att dom vet att allt inte står rätt till för mig just nu, det fick mig att tänka på annat. ÄKTA VÄNNER. Jag vill inte till skolan på måndag, jag vill inte. Jag vill verkligen inte det. Jag önskar att ett täcke med snö kunde krama om Stockholm igen så att man inte kan gå ut.
 
"Sluta oroa dig för vad du har att förlora, fokusera istället på vad du har att vinna" - nytt motto. FUCK dig, FUCK allt och FUCK allt det här andra. Nu är det dags för nya tag och en ny Nora. Jag har hållt det här inne alldeles för länge. Sedan slutet av Augusti för att vara ärlig.

DESSA BILDER GÖR MIG ALLTID GLAD:


EN STOR INSPIRATION

 
 

Underbar sommaroutfit

 
Summer
 
 

Överglad idag

Idag vaknade jag verkligen på rätt sida måste jag säga, haha! Herregud. Var helt full av engeri och ibland kan det faktiskt bli riktigt jobbigt. Jag har haft ett och annat skrattanfall idag och det gjorde mig glad. Jag grät av skratt ett antal gånger och det är lycka för mig. Särskilt när man skrattar i mun på några av sina närmaste vänner. Jag har även vart en "tur" på gymmet och det var jätteskönt idag faktiskt, trots träningsvärk. Jag är så otroligt taggad på träningen just nu, jag tror inte ni förstår. Imorgon blir det komplex 6:an!! Tagggaaaa.
 
 

NEW IN:

 
Två nya favoriter från Bikbok. Den svarta toppen är ett äkta "Noris" linne och halsbandet kostade bara 60 kronor och kommer passa perfekt till tröjan. Svin nöjd och blev taggad på att fixa mig inför fest när jag köpte detta. Får väl hoppas att jag kan använda detta i helgen. (glad gubbe)
 

FAVS FRÅN NELLY.COM

 

HELGEN

Hej ni, jag har inte hunnit uppdatera bloggen under denna helg. I Fredags gick jag en promenad med farmor, farfar, molly och pappa. Vi pratade lite om allt möjligt och det var verkligen toppen mysigt. Vi åt middag där på kvällen också. Sedan drog jag vidare till stan där jag mötte upp Angelica. Vi drog vidare hem till Ivar på festligheter med mötte även upp Anna, Frida, Shenie, Moa, Fanny och Malva på vägen dit. Det var en sjukt rolig kväll. Igår så vaknade jag tidigt av mig själv och gick en timmespowerwalk med min hund och körde sedan spinning i 25 minuter. Framåt kvällen var det annat som stod på menyn. Det började med att jag och Linnea var hemma hos henne och fixade oss och sedan kom Daniel, Emma, Alba, Ullis, Alexandra och Lili. Vi fixade hemma hos Linnea tillsammans innan vi fortsätte vidare till Lovisa och Elsas födelsedagsfest. Allt var roligt i början men det slutade lite kaotiskt och jag och Frida klev in genom dörren hem till henne runt klockan halv fyra. Idag har jag inte hunnit göra mycket, jag är yber trött och ska snart träna och sedan jobba. Kram på er. 
 
Bilder från Fredags:
 
Bilder från Lördags:

HHEDINORAHH.TUMBLR.COM

 
Det här är bara några av mina miljontalbilder som jag reposar på tumblr varje dag. Jag är seriöst helt beroende av tumblr och älskar att kolla på alla de fina bilderna där. De ger mig verkligen jättemycket inspiration och inspiration tycker jag är viktigt i vardagen. Även några av mina egna bilder hittar ni där. Titta gärna in på min eller följ om ni känner för det. http://hhedinnorahh.tumblr.com
 

För mycket pluggande

 
Just nu så tar jag en paus efter att ha drunkat i läxor och uppsats. Jag har även åkt på en ögoninfektion som kan vara det ondaste någonsin. Jag vet egentligen inte om det är infektion eller att jag blivit pollenallergicker. Osminkade dagar i skolan är vad som gäller lite framöver iaf. (inte något som uppskattas) 
 
Imorgon är det Fredag och planerna är rätt oklara. Jag ska förmodligen på promenad med min underbara Farfar och pappa och grilla korv. Jättemysigt. Jag ska även försöka hinna med ett träningspass imorgon. Sen kanske hitta på något med Max på kvällen. Lördag blir en rolig dag med först en 1,5 mils lång promenad i skogen och sedan fest på kvällen för Elsa & Lovisa. Ska verkligen bli jätteroligt och det är även utklädnad som gäller och då blir man dubbelt så mycket mer taggad. 
 

TOVES DAG

Hej kära ni. Idag är det Toves födelsedag och vi firade den på bästa tänkbara sättet. I skolan blev hon först och främst överraskad med tårta, bakelser och lite skåpdekoration och sedan åkte jag, Fanny och Tove in till stan och satte oss nere vid vattnet vid Gamla Stan och pratade om allt och inget. Shenie kom lite senare också och joinade oss en stund. Det var sjukt mysigt och faktiskt varmt, så vi satt där i en och en halvtimme tror jag.
 
 
 
Igår uppdaterade inte jag för att jag faktiskt inte orkade. Men igår var jag först i skolan och sen med Daniel i Nacka Forum och kollade lite. På kvällen chillade jag mest, snackade med Hugo och inte mycket mer än det. 
Nu ska jag lägga fullt fokus på att plugga och om tiden räcker till så ska jag även träna.
 
 

UNDERBAR SKAPELSE

 
Det här beskriver min kväll väldigt väldigt bra. Min älskade mamma och låssas pappa kom hem efter att dem har vart i Spanien och vi myste till det ordentligt då. Jag har faktiskt saknat dem. Jag har förövrigt haft en bra dag i skolan och sprang innan. Imorgon förflyttar jag mig från mamma till min underbara pappa. Vi hörs tomorrow.

 
Alla är så jävla kåta efter fester. Det handlar bara om det nu för tiden, och halva grejen är att man ska säga hur full man var, hur mycket sprit man drack, vilka man kysste, vilka man hade sex med och att man blev busted. Och sen skrattar man. Alla stressar över att ha ett ställe att vara på, på fredag och lördagskvällar och "chilla hos någon" är knappast något alternativ längre. Alla har sex med alla och det är helt plötsligt coolt. Alla pratar om sex som om det vore någon slags smutsig lek. Och det stör mig så jävla mycket. 

Jag gillar verkligen inte Söndagar.

Hej hörrni. Gud vad jag inte är glad över att det är Söndag. Jag orkar verkligen inte skolan längre, jag vill inte dit! Jag har verkligen ingen motivation till något längre, förutom träningen. Helgen har iaf vart helt okej. I fredags åt jag pizza och Elin var här tills klockan var drygt 10. I lördags åkte jag in till stan med Gabbe. Käkade lunch, gick till gamla stan, i gamla stan och sen till slussen, sen åkte vi till min skola, satte oss vid vattnet och sen tillbaks till centralen och bestämde oss för att åka hem. Men när vi satt på något kom Gabbes mamma på hoppandes från ingenstans och hon skulle på Attitude mässan och vi bestämde oss för att åka med henne. Så vi gick runt där och såg på modevisningar osv (Gabbe kände sig sinnessjukt manlig) 
 
 
Lärde känna några nya kompisar igår som ni ser över här.. Haha, kände mig tvungen. ↑

Vad sägs om sommar?

 
Hej Fredag, du är välkommen. 
Känns ju oerhört bra att förskydlning som jag släpade på i början av året har återvänt. Verkligen jätte kul. Aajapp. Det blir hemma helg för mig och bara mysa med underbart sällskap. Jag ska även plugga mycket den här helgen och det är väl kanske inte det roligaste, men det fungerar det också. Dagarna går så otroligt långsamt. Skolan är seg. Jag halvsover på varendaste lektion. Jag vet inte vad jag behöver men jag behöver iaf något som ger mig motivation nu alltså. Sur-Nora är ingen att leka med förstår ni.
 
 

Saknade dagar


Motivationen på topp

Motivation
Min motivation är så uppe på toppen nu. Blir så jävla glad av träning och det får mig att må så otroligt bra. Ikväll blir det backintervaller och powerwalk samt övningar. Tagga! Detta blir också fjärde passet denna vecka eftersom att jag körde två pass igår. Inte långt kvar till sommaren, kör hårt.

BRA MAGÖVNINGAR - HEMMATRÄNING

Hej på er. Fick frågan om jag kunde visa lite övningar som man kan göra hemma och självklart. Jag tänkte börja med ett inlägg om magen, sen ben & rumpa osv. Det här är övningar som jag brukar göra när jag kör hemma träning. Idag har jag gått powerwalk och kört mage efter och på kvällen blir det favoritpasset på gymmet. Kör hårt.
 
Situps - Jag brukar variera mina situps genom att göra dom på olika sätt. Du kan ju tillexempel välja att gå upp mot sidan för att träna sidan av magen eller bara köra vanliga! Jag brukar köra ungefär 30x3 på denna.
 
 
Sparka fötter - Jag vet inte riktigt vad denna kallas så det fick bli mitt egna lilla ord. Dessa är så otroligt jäkla jobbiga så man dör, du kan även be någon sparka på dina fötter så blir det ännu värrre. Samma här 30x3 
 
 
Plankan - Underbara underbara plankan? Nej fyfan säger jag till denna. Men grym är den verkligen. Jag brukar stå i 60 sekunder och upprepa 3 gånger.
 
 
Sidoplankan - Den här är jag så dålig på att jag skäms, men den är helt grym för sidan utav magen. Jag kör 30 sekunder och upprepar 3 gånger på varje sida. 
 

Så jäkla snyggt

 
Perfekt
 

LOV LITE TILL

Hej finisar. Till att börja med vill jag säga att jag strunar verkligen inte i era önskeinlägg om träning och smink osv. Det kommer. Idag hade jag faktiskt ledigt vilket var jätteskönt och jag hade brunch med mina fina tjejor. Vi pratade om lovet, taggade inför bråvalla osv. Riktigt trevligt. Kom hem runt sex och bytte om till träningspass med Linnea (cheyen) och det var jävligt skönt faktiskt. Vi körde mycket kondition, rumpa och mage. Räckte gott och väl med det idag.
 
 

Träning

 
Träningvärk i hela kroppen efter igår, men en runda i spåret stoppar mig inte idag. Jag är stört trött men detta ska bli sjukt skönt. Kommer nog ändå ta det lite lugnt med träningen idag. Kommer köra en 5 kilometersrunda och kanske lite magövningar om orken finns kvar till det. Därefter blir det plugga och sen jobba. Standard Söndagar.
 

AVICII

 
Avicii var bästa någonsin. Vilket jävla konsert han bjöd på. Lärde känna nya härliga människor, dansade som aldrig förr, skrek sönder mina stämband, spenderade tid med världens bästa partypinglor, försökte ta oss in på dansgolvet så att en vakt tillslut började hata mig. Underbar kväll helt enkelt. Avicii blev en stor förebild för mig igår. Från att gå från ingenting där ingen trodde på honom, till att ta världen med storm. Alltså wow.

RSS 2.0