Älskade Onsdag

Hej höööörrni! Hur är läget? Med mig är det bra iaf. Idag gick jag inte till skolan pga personliga skäl, så idag har varit en titta på film dag för mig. Nu på kvällen körde jag ett hårt pass på en och en halvtimme. Mina armar gör redan ont och det känns skönt. Nu bakar jag nyttiga kakor som ska ätas senare ikväll till ännu en bra film. 
 
 

Chill vecka liksom - TEMAVECKA

Kändes nästan lite tomt att inte plugga efter skolan och då är det fan illa. Men jag njuter! Idag började vid med våran temavecka och vårat tema är "musikens makt." Min grupp är oerhört engagerad så det är faktiskt skit kul. Just min grupp jobbar med temat "film musik" och vi ska alltså redovisa det på Fredag och vi tänkte göra det på ett roligt sätt. Det kommer bli en skit rolig vecka!
 
Nu på kvällen har jag tränat. Körde först ett core pass med Jennifer och Anna. Sen körde jag en halvtimme på springbandet och sedan 40 minuters styrketräning med Frippsan och Jennifer. Riktigt jävla skönt! Taggar träningsvärk imorgon. Imorgon kommer jag och Fanny dessutom köra Hammarbybacken efter skolan. Sen klockan sju så ska jag och Tove och kanske Fanny kolla på tvåornas melodifestival, ska bli skit roligt. 
 
 

HAPPINESSSSS

 
NU känner jag att jag ÄNTLIGEN kan andas ut. Enda sedan jag började på Rytmus så har jag pluggat varje dag. Och nu har jag skrivit min klart min sista uppgift innan höstlovet. Känns så otroligt skönt!! Har nämligen tema-vecka hela nästa kommande vecka. Så denna vecka som kommer nu så ska jag träffade MASSA gamla kompisar på fikor och massa sånt, utnyttja så mycket tid som möjligt på gymmet och i springspåret och bara ta en riktig avkopplingsvecka. Ska även hinna med att springa in och ut i studion också. Denna vecka gillar jag redan och den har inte ens börjat. Halloweenparty på fredag också. Jarå!
 

Dear Santa...

 
dear santa
 
Wishlist #1
 
+ TOMAS SABO BERLOCKER, PENGAR.

Herregud, det var länge sen jag önskade mig såhär mycket grejer. Fyller ju år i December och et är även jul, snart. Alltså det sjukaste är att jag tycker verkligen att allt här är underbart. Jag försökte skriva upp en lista förut där jag skulle skriva vad jag tyckte bäst om. Men det går liksom inte att bestämma sig. Haha, lång önskelista i år, vilket är roligt tycker jag. 
 
 
 
 
 

undra varför helger är så sinnessjukt bra?

Jag har haft en sån underbart kul helg. Hittat på spontana saker och det gör mig glad. 
Fredags: Var med John efter skolan och vi fikade osv, jätte mysigt. Efter det åkte jag hem och fixade mig och drog iväg på tjejmiddag och sen så hade vi andra saker planerat på menyn som blev lite.. ja. Men en lyckad kväll ändå!
 
 
Lördags: Startade med morgonen med en och en halvtimmes pass på gymmet, underbart skönt. Efter det drog jag hem och fixade mig och drog till centrum med mamma och Johan. Efter det åkte jag hem och sminkade mig till militär för att vi kom på den brillianta idéen att åka och spela laserdome utklädda. Det var så sjukt kul! De som var med var jag, Clara, Frida, Luven, Leslie, Linnea, Fanny, Ellen, Emma, Filip, Oscar, Niklas och Axel. 
 
 
Idag är det Söndag! Och idag ska jag plugga och träna. Men först dega framför datorn. Hehehe.

Träna, bland de bästa som finns

 
Ett av de skönaste passen på länge idag. Så otroligt skönt att kunna träna normalt igen, utan benskena. För er som inte vet om det så hoppade mitt knä ur led i början utav sommaren och läkaren sa "du får inte träna normalt på 18 veckor. Det var så hemskt. Jag älskar att träna, det är bland det bästa som finns och det är de som gör så att mitt humör håller. När han berättade det höll jag på att bryta ihop på sjukhuset.
 
Men nu kan jag träna som vanligt igen och det gick dessutom fortfarande än 18 veckor, det gör mig otroligt glad. Idag körde jag 30 minuters intensiv löpning och har gjort dom värsta magövningarna som existerar på denna jord. 
 
 

BRA DAG.

Detta var en otroligt bra dag! För det första så hann jag och Lisa skriva klart våran låt som vi ska spela in i studion med musikproducentera om några veckor. För det andra så var det hamburgare i skolan. För det tredje så kollade vi på ettornas och tvåornas ensambleuppspel som var skit bra. För det fjärde så ställdes mina två sista lektioner in. Love life. Nu ska jag plugga och sen ut och springa. Ska köra 30 minuter jogging med bakintervaller och sedan göra övningar när jag kommer hem, taaaaagga rååå.
 
GRATTIS WILLIAM ♥
 
 
 

Känner mig självständig

 
Jag och Elin försökte göra en sådandär smidig armhävning på varandra. Äsch.
 
Idag har jag varit rätt så självständig och åkt ENSAM och vaccinerat mig själv. Faktiskt första gången i mitt liv som jag gör något sådant ensam. Efter det så åkte jag hem och sen dess har jag pluggat och gått en promenad med Jennifer, min fina. Mina underbara morsföräldrar har kommit hit idag också och ska stanna tills på Lördag. Det gör mig lycklig.
 
Imorgon så blir det studion hela dagen efter skolan, så taggad! Ska faktiskt bli skit kul. Sen när jag kommer hem blir det sitta med läxor hela natten lång. Äsch, det är sådant som man får ta. Nu längtar jag tills att vakna upp imorgon så att jag kan använda min nya foundation och mitt fina nya armband som jag fick utav mormor och morfar! 
 

Haha, rubriker alltså...

 
Två tråkiga och svartvita bilder liksom. Rolig tjej eller? Heeeeeej, mitt humör är på topp. Har varit i skolan hela eftermiddagen och kvällen för att kolla på öppenscen. Öppenscen är en grej som vi har på min skola, en gång i månaden, där vem som helst kan uppträda med vad som helst. Det var massor i min klass som var med idag och sjöng låtar. Super duktiga, blir lite stolt! (HA - HA) Slutade runt fyra idag så jag + massa fler satt kvar i skolan och studerade (hatar det ordet) lite samhälle, eftersom att vi har samhällskunskapsprov imorgon. Så vi köpte en sallad och käkade middag i skolan. Det var fakitskt otroligt mysigt. 

TISDAG MORGON.

Först och främst så vill jag bara säga att jag läste om att första snön kommer snart? Allvarligt? Fyfan. Det börjar verkligen bli riktigt kallt nu men snön är verkligen inte välkommen ännu. Iaf. Godmorgon på er! Jag var uppe tidigt imorse och pluggade lite samhällskunskap. Nu ska jag strax dra mig vidare mot skolan och sen vara kvar och kolla på öppen scen på kvällen. Ska bli super roligt. Några utav mina kompisar från andra skolor ska kolla också, så det är kul. 
När jag kommer hem efter det så blir det plugga som gäller för mig och om jag hinner så ska jag träna också. Imorgon har jag samhällskunskapsprov och om eftersom att jag satsar på C i slutbetyg i samhälle, så gäller det att hålla igång. 
 
 Bjuder på en bild i från våras 
 

Plugg, plugg och mera plugg

 
 
Nu har satt på mig mjukiskläderna och ska plugga några timmar och sen ut på en springrunda. Normal måndag, väldigt normal. Imorgon blir det ännu mer plugg och dessutom kolla på öppenscen med vänner i skolan. Super mysigt!
 
 

Måndag morning

Måndagmorgon, alltid lika roligt måste jag erkänna. Nej, men jag ska inte klaga! Jag har sovmorgon tills klockan 12:10 varje måndag, vilket är oerhört skönt. Världens bästa start på veckan! 

När jag kommer hem idag så ska jag plugga lite samhälle och estetisk kommunikation. Jag ska även hinna med att träna. 




När jag bara känner för att skriva

 
Men om det nu är så att jag betyder så jävla mycket för dig, varför skriver du inte? Varför visar du inga som helst tecken? Varför hör du aldrig av dig? Och varför kan du inte förklara för MIG hur du känner? Är det alltid jag som ska sitta där och visa att du betyder något för mig? Varför är det alltid jag som måste höra av mig till dig först? 
 
Dagarna går så otroligt snabbt. Varje dag så förändras allt mer och mer. Vänner blir till ovänner. Kärlek blir till hat. Sanningar blir till lögner. "Jag älskar dig" blir till "Jag hatar dig" Allt går för fort just nu. Kan inte allt bara ta en paus? Bara en liten stund, så att vi kan börja förstå hur onödigt det är, att förändra det som vart så otroligt bra.
 
Vi alla tar olika val i livet. Jag tog ett stort val genom att lämna nästan alla mina vänner och börja på Rytmus. Medans alla de andra började på Rudbeck, så började jag på Rytmus. Jag valde att följa min dröm och det jag ville göra. Men det är klart att man tvekar på sina drömmar när majoriteten utav högen av ens vänner tycker att man kommit fram till fel beslut. Att nästan alla utav dem säger "Om du börjar på Rytmus, så kommer du och jag aldrig mer prata och det är ändå onödigt för att man lyckas ändå inte på någon estetlinje"
 
Varför ska vi hålla på att trycka ner varandra. Jag menar.. Både du och jag är så otroligt nära på att växa upp, och med att växa upp menar jag att vi snart är vuxna. Varför ska vi då beté oss som barn? Vi har stått varandra så otroligt nära i flera årstid. Men jag förstår inte hur du kan säga att jag är dum i huvudet och misslyckad. Det är bara töntigt. Herregud, både du och jag vet att du är smartare än att säga något sådant till en utav dina närmaste.
 
 

HÖSTOUTFIT

Nothing but love
 
Väldigt fin höstoutfit om jag får säga det själv. Jag blir sååååå himla inspirerad utav den sidan som jag gör dessa outfits på! Om ni också vill starta med detta så registrera er på http://polyvore.com - värt.
 
 

Söndagskväll

Nu är det söndag och här sitter jag med en samhällskunskapsbok framför mig, men just nu kände jag att jag ville ha en paus från den. Den här helgen har varit lyckad. Gårdagen var lite oplanerad men slutade hos Ebba på chillkrök/fest, jätte kul. Jag gick ute och snackade drygt två timmar med Gabbe under tiden som vi var hos Ebba,  BEHÖVDES. 
 
Idag har jag varit i Täby Centrum med familjen, jag fick med mig en Hunkydory mössa hem och macaroons. Vi bestämade oss för att äta där också, så vi åt på Vapiano, alltid lika gott. Efter det så åkte vi hem och jag skrev lite på mina låtar och sedan åkte jag och mamma hem till pappsen och hämtade mina grejer eftersom att det är mammas vecka nu. 
 
 
 
 

Önskar att allt var enklare än en dans

Känslan av att alltid se bra ut, alltid lyckas, alltid vara bäst och alltid glad och positiv tar seriöst kål på mig. Dom starkaste kan inte alltid vara starka, dom svagaste kan inte alltid vara svaga. Jag blir så besviken på mig själv ibland, eller inte ibland - utan ganska ofta, för att jag inte lyckas leverera. Det spelar ingen roll vad de gäller. Det kan gälla något jätte litet, eller något stort. Just nu är det en alldles för jobbig period. Jag har alldles för höga krav på mig själv och det fungerar inte så. Mitt självförtroende sjunker ner till botten om jag ska tro att alla dom kraven jag har på mig själv ska gå igenom som en dans. Nu måste jag försöka lägga allt bakom mig och stänga ute allt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Get out of my head

 

Hej bloggeeeen

Just nu sitter jag kvar i skolan för lite efter jag slutat för att göra lite efterarbete. Super mysigt för att jag får lyssna på lite stämningsmusik så länge. Gitarr och sång och glada miner. Bra start på helgen! Nu ska jag snart dra mig vidare för att träffa Elin, min älskade vän. Men vi hörs imorgon. 
 
Saknar min fina och deenna tid lite.
 

DEL ETT UTAV MIN ÖNSKELISTA:

 
Wishlist #1 
Förstår ni?! Del ett! I år är min riktiga önskelista år och det här är del ett utav alla kläder. Sen finns det smycken osv.. Herregud asså!

Sovmorgon

Jag älskar att ha sovmorgon varje Måndag och Tisdag, det gör hela veckan. Idag börjar jag tjugo över tolv, så otroligt skönt. Nu ska jag börja fixa mig och sluta dega framför datorn. Hoppas att ni får en bra dag. 
 
 
Herregud vad jag var brun i somras.
 
 

Underbart

 
Dream
Tryck på bilden för att se vad allt kommer ifrån. 

EN BÄTTRE DAG

Studiedag. Ja ni hör ju på självaste ordet.. Lycka! Idag startade jag morgonen med en celcius och sen var jag ute på en springtur på 45 minuter innan frukost, otroligt skönt. Sen fixade jag i ordning mig, gjorde en god frukost och pluggade lite matte. Efter det så åkte jag in till stan och mötte upp Fanny för att kolla lite i butiker och plugga ännu mer matte. Vi satt på joe&the juice och drack juice, samt pluggade matte där. Det var as mysigt, faktiskt. 
Nu är jag hemma och vad ska jag göra? JO, jag ska plugga matte. HAHA, FUN LIFE.
 
 

En av de bästa vännerna i hela världen

 

Bloggen igång igen

Efter typ två veckors plugg och massa annat så är jag äntligen igång med bloggen igen. Den senaste tiden har varit super rolig. Har bland annat hunnit med: nollning, 3 roliga fester, otroligt mycket träning, varit i trysil, träffat kompisar, gjort nya låtar, spelat in lite i studion osv osv.. :D OCH NU ÄR DET OKTOBER OCKSÅ! Tiden bara springer iväg. Imorgon har jag studiedag, så ingen söndagsångest här inte. Ska plugga lite matematik nu, jävla roligt asså, nej verkligen inte, fyfan, usch. Jag ser inte fram emot matte 2. 
 
 

RSS 2.0