D R E A M O U T F I T

 
Dream outfit
 
 

DEN BRUNA FAVORITEN.



Koftan är ifrån Åhléns faktiskt! Jag tror att den finns i brun, grått, svart och vitt! 
Vad kul att du gillade den! 




LYCKA

Skööööönt! Fick sovmorgon idag också för att halva gänget på musiken ska spela in i studion idag och det gör jag nästa vecka! Så första lektionen blev sovmorgon för mig och den lektionens är också i två & en halv timme. Så jävla skönt. 

Igår så stannade jag och Fanny kvar lite efter skolan och tränade på en låt som vi ska spela in snart, efter det drog jag hem och hämtade min syrra och sen ut på 50 minuters löprunda med backintervaller! Sjukt jobbigt. Satt även och sjöng väldigt länge, bästa på jorden. Igår var en super bra dag!! Matteprovet gick till och med hyfsat. 

Ikväll så ska jag träna och plugga LITE (observera plugga LITE) så skönt. Håller på med en ny låt som jag faktiskt för en gång skull redan gillar. Brukar aldrig bli nöjd med mitt egna material, men den här låten är så jävla bra!! Ni kanske får höra den när den är klar. 


FICK EN FÖRFRÅGAN OM HÅRVIDEO

 
Jag fick en förfrågan om hur jag fixar mitt hår osv och om jag kunde visa det i en video. Jag har filmat videon, har dock problem med att klippa den. Men håll ut den kommer!
 
Hej hörrni, vilken underbar tisdag det har varit. Hur som helst så har jag varit i skolan, efter det var jag självständig och duktig och gick på mattestugan i min skolan, underskattat faktiskt. Efter det så drog jag till gymmet med Fanny, legday idag. Idag var det en superbra träningsdag, Fanny var lite tröttare idag. Man kan inte alltid ha bra träningsdagar, det är det som är bra att komma ihåg. 
 
 Nu ska jag plugga Engelska och matte sen kolla på paradise hotell. WOHO.
 

Härliga vinter


Haaaallåj! Det här har varit världens bästa morgon. Jag har gjort en super god frukost, vandrat runt i huset med tofflor och en tekopp i handen och sen tagit lång tid på mig framför spegeln. 
Idag åkte vinterjackan på också, blir så lycklig utav dom här soliga dagarna.

Jag är så glad för att kom på att jag fyller år om 2 veckor och en dag idag. Tiden går så otroligt fort. 

Idag så ska jag plugga otroligt mycket matte! Jag har nämligen matteprov imorgon. Ni alla vet känslan när man sitter och ba "det är matteprov imorgon... herregud" Ångest alltså 

Ha en bra dag!

Härliga vinter


Haaaallåj! Det här har varit världens bästa morgon. Jag har gjort en super god frukost, vandrat runt i huset med tofflor och en tekopp i handen och sen tagit lång tid på mig framför spegeln. 
Idag åkte vinterjackan på också, blir så lycklig utav dom här soliga dagarna.

Jag är så glad för att kom på att jag fyller år om 2 veckor och en dag idag. Tiden går så otroligt fort. 

Idag så ska jag plugga otroligt mycket matte! Jag har nämligen matteprov imorgon. Ni alla vet känslan när man sitter och ba "det är matteprov imorgon... herregud" Ångest alltså 

Ha en bra dag!

.

MÅNDAG.
Ny vecka med nya möjligheter. 
 

-

Vi alla har med och motgångar i livet. Ibland kan det kännas så jävla trist. Det kan kännas så trist att man nästan vill ge upp allting. Men helt plötsligt så kan man vakna upp och vara den lyckligaste på jorden. Alla har dåliga och bra perioder, det är något vi måste lära oss att leva med. Vissa är mer känsliga än andra och vissa kan hålla sig otroligt starka i jobbiga situationer. 
 
I sexan till sjuan så hade jag den värsta, men samtidigt den bästa, perioden i hittils i mitt liv. Den värsta för att jag var så otroligt osäker. Jag kunde inte lyssna på mig själv, jag förstod inte vem jag var. Jag var sjukt blyg och väldigt tillbaka dragen i allvarliga situationer och med människor som gjorde mig osäker. Mitt liv låg nere på botten. Jag lyssnade på deppig musik, försökte göra allt för att se så bra ut som möjligt, brydde mig för mycket om vad andra tyckte om mig och det tryckte ner mig så galet mycket. Jag minns flera gånger hur jag kunde börja gråta över småsaker, tårarna kunde bara forssa ner och jag visste inte ens själv varför. 
 
Jag minns hur många sa såhär "Men varför? Varför mår du dåligt Nora?" Jag hade inga svar, jag visste inte varför. Så jag tror inte att människor hade lätt att ta mig seriöst och mina vänner trodde nog mer att jag överdrev för att få uppmärksamhet från dom. Men det stämmer inte alls!
 
Därför detta blev den bästa perioden i mitt liv var för att jag hittade mig själv. Efter den där jobbiga tiden, så kunde jag äntligen förstå vem JAG var. I den stunden så insåg jag också vilka mina vänner var och vilka som inte var. Jag lärde mig att se vilka som brydde sig och vilka som inte brydde sig. Jag lärde mig hur jag skulle beté mig i olika sammanhang. Det var den största sociala utvecklingen i hela mitt liv.
 
Jag har fått frågan så otroligt många gånger "Hur kan du vara så social?" Jag har lärt mig hitta mig själv och när allt var som svårast så lät jag det komma och sedan sväva förbi och det gjorde att jag blev säkrare i mig själv och nu vågar jag helt ärligt gå fram till imprensivt vem som helst och prata med den personen. Så jag tror att jag har blivit social för att jag lärt mig hitta mig själv och känner mig därför säker i mig själv.
 
Med det här vill jag säga att alla ni som känner att ni har det svårt i livet, ska få låta problemen komma. Göm dig inte i dina problem, det gör det bara jobbigare. Men låt problemen komma, det är okej att gråta, det är okej att må dåligt, det är okej att visa en svag sida av sig själv. "Efter regn kommer solsken" 
 
 
 
 

ÄNNU EN HELG

Ännu en helg har gått och jag är så oerhört glad över att helger existerar. Japp. Hej kära ni, jag har haft en underbar helg där jag har hunnit med att träffa kompisar, träna, en fest, mimmel i stan (vet inte ens om mimmel är ett ord, men ni förstår), lekt the hunger games i stan, lärt känna nytt folk, jobbat och till och med sett på bio. 
 
Nu väntar en jobbig vecka med prov, redovisningar och inlämningar. Ska försöka springa innan skolan för att hinna träna nu i veckan och efter denna onyttiga helg så ska jag även ha en nyttig vecka. 
 
Bara så att ni vet så ska jag försöka att blogga varje dag men kan inget lova. Jag bloggar när jag känner för det nu och det kommer minst att bli 2 gånger i veckan. Men ibland räcker inte tiden till för uppdatering varje dag. Ibland har jag inte ens ork för det. 
 
 
 
 
 

Idag saknar jag gamla vänner och sommaren

 
 
 
 

FRIDAY, IM IN LOVE

Wooooho, hej hörrni. Nu sitter jag i skolan (riktigt nödvändigt att veta). Har engelska lektion, men är klar med allting så fick lite fritid. Skönt. Ikväll så ska jag hem till Malva och det ska även massa andra i min klass. Ska verkligen bli sjukt roligt. Förlåt för dålig uppdatering under veckan man har inte haft tid.
 
 Jag och min älskade lillasyster. Kolla vad brun jag var och mina fina sommar fräknar var på plats också. (fyfan)

 
 
 

Du är orsaken

 

Kunde inte ta något seriöst idag. Inte bussresorna. Lektionerna. Träningen. Människorna på denna jord. Nej. Ingenting. Men efter allt detta oseriösa som uppstått denna dag så måste jag säga att det har vart en förjävligt bra dag. 

Måndag och Tisdag

Hej vänner! Jag är ledsen för dålig uppdatering igår, men hade fullt upp med pluggandet. Igår körde jag och Fanny legday. Sjukt jobbigt. Sen på kvällen så kollade jag på paradise hotell och pluggade matte.
 
Nu är jag påväg hem från både skolan och gymmet. Är på Slussen nu och ska ta tunnelbanan hem (nej, ni bryr er inte) ikväll blir det plugga engelska och lite matte som gäller. Efter det så tänker jag gosa in mig med en kopp te och filt (nej, bara nej) och kolla på Sverige-Portugal och sen paradise hotell igen. WIE! 



Det är sjukt

 
Det är seriöst helt sinnessjukt vilka krav tjejer har på killar. Har tänkt på det på den senaste tiden när jag bläddrat igenom kompisars bloggar och när man pratat om killar med kompisar osv. När dom beskriver deras drömkille så ska tydligen allting vara perfekt. Alla tjejer sätter upp som en slags lista i huvudet att killen ska göra "si och så" och se ut på ett visst sätt. Om vi vänder på det hela så vet du själv om att du aldrig skulle klara av att uppfylla hela den listan själv. Om du klarar det så är du ju helt amazing, men förvänta dig inte att killen ska klara det.
JAG VET INTE HUR ERA LISTOR SER UT, Men utav det jag har hört av det flesta av mina vänner så är det väldigt höga krav på en kille. 
 
Visst, den snyggaste killen som jag vet om på hela denna jord är Eric Saade, men det är inte så att jag sitter och väntar på att en kille som ser exakt ut som honom ska dyka upp i mitt liv. Jag vet även att Eric inte heller bara har starka sidor. Jag känner honom inte ens, jag vet knappt hur hans personlighet är. Jag kanske skulle avsky den om jag lärde känna honom bättre. 
 
Men ni tjejer som sitter där och säger  "Min pojkvän SKA HA perfekt utseende, leende, skratt, röst, as snygg mage, as snygga armar, axlar, ben, kindben, underbar personlighet, ger mig presenter varje dag, håller om mig när jag gråter, sviker mig aldrig" osv osv.. Hoppas ni vet att man ALDRIG kommer hitta någon som har allting som ni vill ha. Alla gör misstag, det är mänskligt. Ingen är perfekt, det är också mänskligt. Skärp till er för fan. 
 

Mysiga Söndag

Hej världen. Hoppas att ni har haft en grym helg. Som ni förstår så låter jag bloggen få vila lite på Fredagar och Lördagar. Min helg har varit bra iaf. I fredags var jag Elin, Leslie och Frida och käkade middag på Thai House. Vi fick även sällskap av Max, Erik och Kalle. Efter det drog jag, Elin, Frida och Leslie hem till mig och då kom även Fanny och Jennifer till mig. Vi hade tjejkväll hos mig. Jag fick dra iväg en stund under kvällen/natten för lite personliga skäl, men det var ändå mysigt. 
 
På Lördagen så startade jag dagen med att storstäda huset medans de andra tjejerna sov i mitt uterum. Sedan kom dom in och käkade frukost med mig och sen fixade jag i ordning mig och drog in till storstaden och mötte upp min fina kusin Hanna. Vi "fikade", kollade lite i butiker och pratade om allt mellan himmel och jord. Efter det drog jag till Fanny och vi fixade oss och drog hem till Ludde på fest som bor i Kungsholmen. Efter det tog vi en promenad i Gamla Stan. Gamla Stan är verkligen underskattat!! Ska vara där mycket mycket mer nu. 
 
Imorse tog jag sovmorgon och drog ut på en timmes löprunda, sinnessjukt jobbigt! Om en stund ska jag jobba och sedan dra mig till pappsen. Jag byter nämligen alltid pappa och mamma veckor på Söndagarna.
 
 
 

SOMMAR.

 
 
 
 
 

TORSDAG, HALLELUJA

Jobbiga jobbiga jobbiga Torsdag. Dagen började med ett alldeles för fullt tåg och även förseningar. När jag kom till skolan så var det musik som stod på schemat för de 3 närmaste timmarna, underbart. Men därefter började våran jobbiga håltimma som idag låg på 4 timmar pga att våran GEMU (gehör och musiklära) lektion var inställd. Så från 12 - 16 väntade vi alltså för att få ha idrott tills klockan fem. Uppskattades verkligen inte. 
Jag, Fanny, Casper och Oscar hade det dock rätt kul för att vi sysselsatte oss med vine under den långa tiden. 
 
Efter skolan drog jag och Fanny till gymmet och det gick SÄMST. Skulle tagit vilodag idag eftersom att detta är den 4 gången som jag tränat denna veckan. Båda vi två var på halv bra humör efter den här långa dagen och var hungriga och det är ingen bra kombo för oss två.. Haha. Nu ska jag skriva en låt och även ett referat. Ha det.
 
Det var iaf en otroligt fin morgon. 
 

-

 
 
FICK NYSS ETT SJUKT OVÄNTAT SAMLTAL OCH BLEV LYCKLIG.
 

S A R D I N I E N

 
Nu är det drygt ett halvår sedan som jag befann mig på denna underbara ön, Sardinien. Så otroligt fint! Jag tycker att varje resa som man gör får en att uppleva olika saker och varje resa har en "historia" Jag lär mig så mycket ifrån varje resa, vilket är otroligt intressant. 
 

DANIEL ADAMS-RAY / MIN DAG

Alltså, äntligen är det ute!!! Och hur bra är det inte? Världens bästa alltså. Jag är redan helt besatt utav detta album. Blir så otroligt glad utav den killens musik, det är helt galet. 
 
JUSTE! Igår lyckades jag inte ta mig hem efter gymmet pga dom besvärliga tågförsenigarna. Otroligt jobbigt. Så jag slaggade hos min kära kusse och startade lite på en cover och en ny text till en ny låt. Tagg!
 
Idag är det Onsdag och jag har lyckats mig ta igenom den värsta dagen i skolan. Efter skolan åkte jag med Fanny in till skanstull och skulle kolla på ett på skor. Det blev tyvärr inget lyckat köpt så efter det så drog jag mig till gymmet och körde drygt 45 minuters löpning på bandet. Mer än så orkade jag inte idag. Har fortfarande träningsvärk efter måndagens leg day. Imorgon blir det kondition och mage. Igår körde vi mage och axlar. 
 
Ikväll så ska jag ha en liten tacokväll med familjen och gå ut på en promenad med Jennifer, jag ska även checka av lite skolarbeta och sedan lyssna sönder Daniels nya album. LYCKLIG.
 
 
Sorry för sämst bilder. 
 

Jag minns hur..

 
Jag minns hur jag låg där och tänkte på dig, bara dig. Utan internet, utan verklighet. Jag minns hur jag låg där och hörde musiken som spelades ur högtalarna och hundarna som störde mig mitt i det jag kallade för en dröm. Jag minns hur jag funderade på framtiden, skolan och vad livet egentligen innebar. Jag minns hur varmt det var och klockan var närmare middagsdags och jag minns hur mycket erfarenhet jag fått utav att låta dig vandra vidare.
 
 
 

Am I that easy to let go?

 
» En varm te kopp, ett öppet fönster där man hör motorvägens ljud, lugn spelade musik utav Ed Sheeran, tusentalls tankar, ögat riktat åt mobilen varannan minut och bläddrande upp, ner och fram och tillbaks på tumblr.

Men om vädret ändras, så gör även du

Aa.. Leg day satt ju fint idag alltså. Herregud. Både mina ben och rumpa värker som aldrig förr, men det är väl så här det ska vara antar jag? Jag och Fanny är ÄNTLIGEN igång med träningen på riktigt. Vi har killkompisar i närheten hela tiden som stöttar och visar bästa övningarna. Tur att man har dem. 
 
Imorgon så blir det en helt vanlig sovmorgons Tisdag. Efter skolan så ska jag dock på mattestugan. Vad fan.. Jag ska läsa matte i ett och ett halvt år till, SEN KOMMER JAG ALDRIG MER BEHÖVA DET. Klart som fan att jag håller igång. Efter det så blir det gymmet och när jag kommer hem så ska jag även försöka finna motivation till att plugga... 

TRÄNINGSKLÄDER

 
Just do it.
 
Så otroligt fina träningskläder. Jag har kommit på att träna med snygga kläder gör en otroligt mycket mer motiverad och särskilt när det är färger. Nu ska jag dra till gymmet faktiskt!
 
Just do it. by norahedins featuring NIKE

JULEN NÄRMAR SIG

.. vilket betyder att min födelsedag närmar sig!! 
Enda tills jul så ska jag försöka träna 4-5 dagar i veckan, se till att vara så nyttig som jag kan, sköta skolan ordentligt, spara pengar, söka sommarjobb, söka ännu ett jobb, skriva mycket musik, öva mycket gitarr, ta upp kontakten med gamla vänner och tillbringa mer tid i studion.
 
 
 

Sånt man aldrig glömmer

 
 

BILDER FRÅN SENASTE TIDEN

 
 
- Höstlov, en halloween fest, 5 myskvällar, en helg i Oslo, en Bruno Mars konsert, 4 nyaskrivna låtar, lite plingande på gitarrerna, studion, mycket träning, 3 brunchdagar, jobbat, träffat gammalt och nytt folk + mer.

Ska jag säga förlåt nu..?

Nej men vet ni. Förlåt! Det har varit lov och grejer och känner att bloggen har fått vila ett tag. Men jag är tillbaks nu, trevligt va? Haha! Hoppas att ni har haft en underbart lov iaf. Det har inte jag. Eller jo, det är klart. Men jag menar myskvällar nästan varje kväll är inte en höjdare när man egentligen velat dra iväg på massa annat roligt. Men jag har hunnit checka av en halloween fest och varit i Oslo - lovets höjdpunkt!
 
BILDER FRÅN LOVET OCH MER KOMMER IMORGON
 
 

RSS 2.0