MITT 2013:

Januari: Januari var en rolig månad och första dagen på nya året startades med den roligaste nyårsfesten. Hela Januari bjöd på mycket festligheter och spelade även in mycket covers på den här tiden. Jag skrev mycket låtar också. 
 
 
 
Februari: Jag minns att Februari var en jobbig tid i skolan och man var oerhört trött på vintern och snön. Jag och Frida var som allra tajtast här (vi är fortfarande sinnessjukt tajta) Vi drog på massa olika och konstiga fester, men nästan alla var lyckade minns jag.
 
 
Mars: I mars så strartade jag upp den här bloggen. Jag gjorde också min Rytmus ansökan (den skolan som jagb går på nu) Mars var en tråkig månad med mycket plugg och sånt tråkigt. Tränade dock sjuuuukt mycket! Men i slutet av Mars började påsklovet och det var sjukt efterlängtat. 
 
 
April: Ett jävligt lyckad påsklov som innehöll kärlek och festligheter. Jag var oerhört glad i April. Sommaren var påväg och ja brydde mig inte ett skit om någonting alls. 
 
 
Maj: Klassresa, sista vårkonserten, partyn - allt var helt perfekt... ENDA TILLS MITT KNÄ HOPPADE UR LED. Jag var även och kollade på Adrian Lux med ett halvfungerade knä och stod mitt i folkmassan och var livrädd. 
 
 
 
Juni: Balen, övernattning på skolgården, gick ut nian, sista konserten på smk, drog en sväng till Italien, hängde med vänner, drog till västkusten och shoppade i Göteborg. Och jag spenderade otorligt jävla många kvällar på tramonto.
 
 
 
Juli: Seriöst den bästa månaden i HELA MITT LIV. Störda jävla kvällar på Smögen, hade så otroligt kul. Jag var så himlans lycklig. Kom hem och två dagar efter det drog vi till Spanien och hade det skit bra. Dagen efter Spanien så drog jag till Smögen ännu en gång och hade det nästan lika bra som innan. 
 
 
Augusti: Tog vara på varje sista dag på sommarlovet, träffade saknade vänner, var på en kräftskiva, var på en lyckad fest i Dandery, började på gymnasiet och hade världens mysigaste kväll med Clara, Leslie och Lovisa i Hornsberg. 
 
 
September: Var på tre lyckade fester, kollade på Oskar Linnros konsert - bäst, försökte lära mig en helt ny skola (var lite nervös varje dag) Hade även nollning på mina skola och jag sprang runt på hela söder med ägg, sirap, mjöl, ketchup och mjölk och gjorde situps lite överrallt. 
 
 
 
 
Oktober: 3 roliga fester, otroligt mycket träning, trysil, gjorde nya låtar, spelade in lite i studion.
 
 
 
 
November: Höstlov och halloween fest, 5 myskvällar hos mig, förstod vad kärlek var, mysiga kvällar i stan, en tråkig fest och i slutet av November började den jobbigaste perioden i mitt liv. Var också i Oslo med världens bästa mamma.
 
 
December: Hela December har varit dåligt men samtidigt bra. Men jobbig. Jag hade verkligen inga krafter för någonting alls i början. Nu börjar det kännas bättre och jag ska göra den här sista veckan underbar. 
 
 
 
 
 
 

VITA JEANS PASSAR TILL ALLT

 
EASY LOVE.
 
 

MIN FAVORIT DEL I MITT RUM:


Nostalgi

  
 
Herregud vad dessa låtar för mig att tänka på gamla tider. Så jävla mysigt att lyssna på sånna här låtar. Så många gamla minnen vaknar till liv igen. Åååååå!!!
 

Dröm partytopparna från Nelly

 
Ready for party
 
Jag tycker så otroligt mycket om dom här 2 topparna. Dom är så fantastiskt fina! Dom passar verkligen in till alla typer utav fester (om man bortser från maskerader osv) Det bästa av allt är att dom inte är dyra heller. 249 :- för världens finaste partytröja, otroligt värt. 
 
 

Ensamble Uppspel

 
Igår var jag och kollade på ettornas Ensamble Uppspel. Så jäkla bra var dom! Jag har inte ensamble eftersom att jag går singer/songwriter vilket är fett tråkigt för jag älskar verkligen att sjunga i band. Men det var så kul att se alla min duktiga vänner spela och sjunga på scenen. Riktigt grymma! 
 
För er som är musikintresserade så tycker jag verkligen att ni ska söka till min skola. Man kan välja att gå singer/songwriter, den linjen som jag går, där man lär sig att skriva sina egna låtar och fördjupning i sång, piano och gitarr. Man kan även välja att gå något instrument som tex trummor, gitarr osv. Även sång räknas som ett instrument så du kan välja sång och det betyder att du kommer att fördjupa dig i sången. Du kan även välja musik produktion för allam som tycker det är roligt. Sen kan man välja promotion som är lite som estetik och media. (fotografering, tv osv) Det är verkligen en otroligt bra skola och sammanhållningen på skolan är grym.
 

Svarar på lite frågor

Vart är jackan ifrån?! 
Den är ifrån Raplh Lauren. Jag köpte den i Amsterdam förra året så är inte 100% säker på om den finns i deras kollektion i år.
 
Åååå, vart kommer den där svarta och vita tröjan ifrån? De som inte har något tryck alls alltså!
Det är American Vintage tröjor. Dom finns att köpa på tex Matildé i Stockholm. Men det finns otroligt liknande på H&M som är betydligt mycket billigare, men det är bara att tyget på American Vintage tröjor är så otroligt skönt.
 
Vilket gymnasium går du på? Trivs du bra?
Jag går på Rytmus som är ett musikgymnasium i Stockholm. Jag trivs jätte bra. 
 
Vart kommer din guldiga glitter kjol ifrån? Så jävla snygg!!
Köpte den på GinaTricot för typ 3 månader sen eller något!
 
 
 

Jag ska förklara mig så noga som det bara går -

 
 
Tror du att det blir lättare för mig när du helt plöstligt slutar att smsa mig och slutar att prata med mig. När du helt plöstligt total ignorerar mig. Mina känslor för dig byggdes för fort och om det är något jag verkligen har lärt mig nu, så är det att jag aldrig någonsin mer ska bygga upp ett hopp om en människa som jag knappast känner.
det var bara det. 
 

Enkla skoloutfits

Jag hatar att känna mig för uppklädd i skolan. Jag brukar oftast gå runt med en vanlig tshirt och tråkiga jeans. Men så trivs jag. Så jag gjorde ett litet collage på "typiska outfits" som jag skulle kunna bära.
 
School outfit's
 

1 DECEMBER.

Nu börjar en ny månad, ett nytt kapitel. ÄNTLIGEN December. Alltså detta är nog min favorit månad eftersom att allting är så otroligt mysigt den här perioden. Men det känns faktiskt helt sjukt att det redan är December och att jag nästan gått en hel termin på gymnasiet. TIDEN GÅR SÅ OTROLIGT FORT. 
 
På tal om gymnasiet...
Jag är sjukt nöjd över mitt gymnasieval nu, i början var jag otroligt tveksam. Men nu så blir jag så lycklig av att åka till skolan och träffa så otroligt många härliga människor och det roliga är att ALLA som går på den skolan har ett gemensamt intresse som jag har och det är musik. Det tycker jag är otroligt häftigt. Jag är så himla nöjd. 
 
Ikväll så har jag haft Elin över på besök och vi har käkat middag och pratat om allt mellan himmel och jord. Vi hade planer på att dra på fest, men dom planerna strök vi ifrån listan. (förklarar mitt instgram inlägg för er som följer mig där) Vi fick även besök utav Jacob och Albin och det var super mysigt. Det var så otroligt längesen jag träffade dom så det var faktiskt skit kul att träffa dom. 
 



RSS 2.0