-

HAR DU NÅGONSIN:

Dejtat någon två gånger: Lol

Varit kär: Faktiskt

Förlorat någon speciell person: Ja det kan man säga

Varit deprimerad: Japp

Varit så trött att du somnat sittandes: Ja, det tror jag nog

Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Ne

Brutit ett ben? Räknas det om man fått det ur led?

Gjort nåt du ångrar? Men det är klart

Hoppat Bungee Jump? Nej, men vill

Ljugit för någon du tycker om? Ja

Ätit en hel tårsta? Nej

Gjort bort dig offentligt? Haha ja, oh happy times

I ÅR HAR DU:

Lärt känna en ny vän: Massa!!

Fått ditt hjärta krossat: Ja, typ

Skrattat så att du har börjat gråta: Jaaaa, gud 

Träffat någon som förändrat ditt liv: Faktiskt 

Insett vilka som är dina äkta vänner: Oj, ja absolut

Kysst en kompis: Ja

Hur många barn vill du ha i framtiden: Högst 4.

Har du några husdjur?: Ja. En voffe

Vill du ändra ditt namn: Trivs bättre med mitt namn med ett engelskt utal och jag har alltid velat heta något coolt utländsk typ Melody eller Leonie 

Vad gjorde du under din förra födelsedag: Umgicks med mina nära och kära

Vilken tid vaknade du idag: Halv 12 

Vad gjorde du igår runt midnatt: Var på insparksfest med världens bästa personer 

Någonting som du längtar till: Mat 

En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Hehe

Vad lyssnar du på just nu: Musik lol

Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Haha aa

OM DIG:

Vad är ditt fullständiga namn: Nora Isabelle Hedin

Singel/upptagen: Singel

Stjärntecken: Skytten

Kille eller tjej: Tjej

Grundskola: Fria Maria Barnskola, Ekbackaskolan och Sollentuna Musikklasser

Gymnasie: Rytmus

Högskola: Hoppas

Hårfärg: Blont.. Ljusbrunt idk

Långt eller kort hår: Kortlångt

Längd: 1,69

Vad gillar du gällande dig själv: Att jag är social och frammåt mot alla

Piercings: Öronen

Tattoos: I wish

Höger eller vänster: Högerhänt 

Operation: None

Bästa vän: Fanny Hedin

Sporten du spelar: Ingenting just nu, springer ute, gymmar osv 

Senaste konsert: Darin

JUST NU:

Äter du: Inget, men vill äta något, är hungrig 

Dricker du: Nothing

Är du på väg att: Hämta mat 

DIN FRAMTID:

Vill du ha barn: Tror det 

Vill du gifta dig: Ja

Karriär i åtanke: Känt, rik. 

 

HAR DU NÅGONSIN:

Kysst en främling: Haha ja

Gjort något sjukt spontant: Japp! 

Har du blivit arresterad: Nej 


TROR DU PÅ:

Dig själv: Sometimes, mer och mer nu för tiden.

Mirakel: Faktiskt

Kärlek vid första ögonkastet: Kärlek och kärlek

Himlen: Alltså.. vadå himlen?

Änglar: Ja 


Nu måste jag försöka vända allt på plats igen

 
Förlåt för mycket deppinlägg på det senaste. Det är så otroligt mycket som händer nu. Vet inte riktigt vad jag ska "ta mig till" (hatar det uttycktet, men vet ni? jag använder det ändå, haha) nej men jag antar att jag är inne i den här "depphöstperioden" som jag kallar den för. Men det har varit så mycket på den senaste tiden så att jag nästan blir chockad alltså, svårt att förklara självaste känslan. Men jag är super glad i skolan och på dagtid (typ) men direkt jag kommer hem så snurrar tankarna som fan alltså. Vet inte vad som händer just nu. Gissar på en utveckling eller något. Alla behöver dåliga stunder för att lära sig också. Men efter att sommaren slutade så svartnade det mesta för mig. Börjar förlora massa kompisar för att vi inte går på samma gymnasium och det var det som jag ABSOLUT inte ville skulle hända, det skulle var det värsta som någonsin skulle kunna hända och det händer nu. Får helt panik, vet seriöst inte vad jag ska göra. I somras var jag överlycklig, nu kan jag knappast förstå att man kunde vara så glad som jag var i somras. Tänkte nämligen inte på det så mycket som jag gör nu. Då fick jag känna lycka genom hela lovet, allt var liksom bra. Men det är en sån stor skillnad nu. Hade hoppats på att gymnasiet skulle bli roligare än såhär, det blev inte riktigt som jag förväntade mig att det skulle bli, tyvärr.
 

Mitt mysiga rum

 
 

SAKER JAG VILL GÖRA & SKA GÖRA:

Vill göra:♥ Åka till London med bästavän (Fanny dårå som ni förstår) Vi tjatar på våra pappor som tusan just nu, jag hoppas verkligen verkligen verkligen att det tjatet kan gå in, skulle vart så kul.
Val Thorans med Fanny. Alla mina kompisar från Rudbeck och Nacka gymnasium ska dit och då kan man åka dit som privat person med en förening samma vecka, skulle vart rena rana drömmen att få vara med så umgpås med så många man känner.
♥ Göra något nytt med mitt hår - just nu är jag så trött på mitt hår, vill bara kasta det i en soptunna, vill hitta på något nytt 
Ska göra:♥ Åka till Köln med Fanny (Mycket Fanny, haha) ser verkligen fram emot det. Vi ska dit med Fannys låssas mamma Camilla som har ABBA turné där och vi ska med och kolla, shoppa, bo på eget hotellrum, flyga ner själva, få backstage pass osv och självklart kolla runt i självaste staden.
♥ Spela in nytt i studion, säger inte mycket mer än så förutom att jag är hur jävla taggad som helst
♥ Fixa gymkort bredvid skolan, nu när knät verkar helt bra så ska jag skaffa gymkort bredvid skolan så kan jag gå dit på håltimmar osv, taggaaaaad. 


Här sitter jag med plugg och är övermätt


Har nyss käkat på restrurang med familjen. Det är mamma och Johans bröllops dag idag förstår ni. Nu sitter jag och kämpar mig igenom en jävla massa plugg, jobbigt men sant. Usch. Jaja. Detta måste också göras det vet jag också om. Gud vad man märker att hösten börjar komma nu... Sad...

En bra helg

 
Jag har haft en super bra helg. I fredags var jag på Linnros, ett ord - grym. Igår var jag i bromma på en väldigt väldigt väldigt stor hemma fest men sjukt jävla mycket folk. Var dock väldigt kul för träffade massa personer som jag inte har träffat på ett långt tag. Idag var jag väldigt trött och träffade Emma en snabbis och hälsade på lillebror vid graven med familjen och hade pizzakväll. 

Oskar Linnros var bäst




OM MIG

Jag heter: Jag heter Nora Hedin. Jag bor: I Sollentuna med Mamma och i Huddinge med Pappa. Det här motiverar mig: Människor som inte ger upp motiverar mig. Min absoluta favorit syssla: Musiken, sjunga. 5 olika beroenden: Celcius, träna, socialkontakt, min mobil, pengar. Jag har lätt för att: Lära känna nya människor, prata med folk, ta hand om människor. Jag kan inte leva utan: Min familj & mina närmaste. Jag saknar: Massa utav mina kompisar, gamla tiderna. Jag hatar: Gröt, falska vänner (vilket innerbär - lögnare, svikare osv) Min högsta dröm är: Att bli något inom musiken. Jag vill ha: En pojkvän, en londonresa (lol), massa dyra kläder. Dåliga vanor: Gå och lägga mig för sent, Jag önskar att: Nacka & Huddinge låg i Sollentuna. Mina mål: Gå ut med bra betyg i skolan, gå ner fem kilo, lyckas inom musiken. Jag vill vara: En förebild för andra, en känd sångartist, rik. Utan "...." vore jag: Utan min familj vore jag helt borttappad Pojkvän/vänner: I nuläget vänner, har ingen pojkvän. Men om jag skulle fått en pojkvän som jag verkligen älskade så skulle han gå före allt.
 

Motivation till skolan

Jag vet att skolan är tuff. Tro mig, jag vet verkligen. Jag är den som sitter i klassrummen och klagar på det också, oerhört mycket. Men satt och tänkte på det. Om tre år, ungefär. - SÅ är jag klar. Iaf i skolan. Kommer säkert plugga vidare, eller jag vill plugga vidare. Men för att jag ska få den möjligheten så tänker jag satsa som fan på skolan nu. Ska försöka göra alla mina uppgifter så bra som jag bara kan. Man kommer ingenstans utan en utbildning och bara för att jag går på gymnasiet nu och att jag inte har skolplikt längre så tänker jag ändå hålla igång skolan. Jag kommer tillexempel bara ha matte i 1-2 år till, i hela mitt liv. Matte har varit det värsta någonsin enda sedan jag började skolan. I ettan. Tänk vad tiden bara sprungit iväg sen dess. Nu har jag tre år kvar. Bara tre år. Inte ens det, faktiskt.
 
NU SKA JAG:
♥ Kämpa på så bra som möjligt i varje ämne 
♥ Gå ut med ett C eller högre i matte
♥ Bli grym på musikteori 
♥ Utveckla min sång 
♥ Bli bättre på både gitarr och piano
♥ Ha sjuuuukt jävla roligt 
♥ Lära känna massa nya
 

Pressen

Fyfan asså, pressen är brutal på min nya skola. Får helt panik. Alla är så sinnessjukt bra och kan typ allt inom musik. Känner mig så jävla dålig bredvid dom, vågar typ knappast sjunga. Musiken har alltid varit det starkaste jag haft, har alltid känt mig säker i sången, men nu är jag inte ens det längre. Det här va jobbigare än vad jag trodde. Ska dessutom hinna med alla mina andra läxor under mitt övande. Och det är absolut inte lite läxor alltså. Helt sjukt. Håller på att börja gråta direkt jag tänker på det. Är i den här perioden just nu också då allting är lite extra känsligt. Så det förenklar ju verkligen inte saken ett dugg.
 
 
 
 

2 fucking dagar kvar.

 
 

Jag är en mentalt efterbliven invalid

 

I need to know now, can you love me agian?

 
 
Nu har jag: Tränat, pluggat, kollat på idol och fördröjt tiden genom att lyssna på musik och sjunga. Hann inte träffa Philip idag, skit trist. Imorgon: Så ska jag till skolan och ha den värsta skoldagen i veckan även fast jag slutar kvart i ett. Sen ska jag till Forum med Fanny och SHOPPA. Ska hitta tre nya par jeans, massa tröjor, parfym osv. (Massa grejer helt enkelt) Och nu ska jag: Fördröja tiden med ännu mer musik och sen lägga mig.
 
 
 
 

 


Standard photo booth bild

 
 
Godmorning! Skolan snart. Börjar kvart över tolv och går till 20 över 4. En otrolig massa plugg väntar på mig här hemma efter. Så ska börja med det på en gång faktiskt. 
 
 
 
 

Svarar på frågor om gymnasiet, min skola och klass

Vilken tjej och kille sjunger bäst i din klass? 
Kan inte riktigt avgöra det ännu, har knappt gått där i en månad. Har inte hört många. Men jag vet att alla är sjukt bra.
Vem i din klass vill du lära känna mer? 
Vill komma alla närmare.
Finns det någon du ogillar i i din klass? 
Nej, min klass är bra 
Snyggaste tjejen och killen i din klass?
Haha.. 
Vad gör man på musikgymnasium?
Man har väldigt mycket musik, varje dag. Och väldigt mycket blandat. Men självklart har man dom vanliga kärnämnena också tex. matte, engelska, svenska, samhälle osv osv.
Vart ligger din skola?
Nacka, sickla
Varför valde du inte Rudbeck? Eller skulle du byta till Rudbeck?
Jag ville jätte gärna kolla hur Rytmus var, hur man utveckladas inom musiken osv. I nuläget så har jag inga planer på att byta till Rudbeck. Det är mer om jag inte kommer trivas på min nuvarande skola i en längre tid fram. Vi får se. Just nu så känns väl mitt gymnasieval helt okej. Man har ju inte riktigt hunnit med att avgöra det ännu, egentligen.
Hur är Rytmus?
Tycker att det verkar som en toppen bra skola med väldigt duktiga och engagerade lärare som verkar gilla sitt jobb och arbetsplats. Eleverna verkar väldigt trevliga och så, man märker att sammanhållningen mellan dom äldre är väldigt bra. Maten är bra faktiskt. Musikundervisningen är underbar, super duktiga och begåvade lärare som utbildar. Schemat är väääääldigt bra. Det roliga med Rytmus är också att alla har ett gemensamt intresse, vilket är musik. Så alla har alltså något gemensamt.
 
 

Saker har visst förändrats sen dess...

 
 
 

Vad vare vi pratade om? Den tiden då allt var perfekt.

 
Efter en helt okej helg så är det nu måndag igen. I veckan så ska jag hinna med att köpa nytt gymkort och en jädras massa kläder. I lördags hade jag jätte kul och slutade med att jag sov hos Fanny. Igår var jag i Täby centrum med familjen och hittade lite smink. Imorgon ska jag förmodligen träffa Philip efter skolan, kuuul! Onsdag så blir det shopping efter skolan. Jeans, tröjor, underkläder, parfym, hur har jag råd? I haven't, tack pappa♥
Nu ska jag sätta mig ner och plugga. 
 

Frågor&Svar

 
"VAR HAR DU KÖPT SHORTSEN? Letat som fan efter dom."
Svar: Jag köpte shortsen i Spanien!
 
"Vart är tröjan ifrån?"
Svar: Den är ifrån Bikbok!
 
"Vilken skola går du på? :)"
Svar: Jag går på Rytmus, musikgymnasium i Stockholm.
 
"Jag älskar dina låt tips, kan du inte göra de oftare? Typ varje vecka?"
Svar: Ska försöka göra det så ofta jag kan och har låtar som räcker till!
 
"Vart är det där någonstans? Såg as mysigt ut <3"
Svar: Hornsbergs strand!
 
"Vem är killen?"
Svar: Va? 
 
"Känner du en tjej som heter Shenie Fogo?"
Svar: Yes, i do! Vi går i samma klass! 
 
Hur lärde du och Elin känna varandra? Hur nära står ni varandra?
Svar: Jag och Elin lärde känna varandra ursprungligen ifrån fjortissidan playahead där vi skrev lite gay kommentarer om hur mycket vi älskade varandra fast vi egentligen aldrig hade träffats. Sen så började Elin i min klass i sjuan och vi blev riktigt tajta. Jag och Elin står varandra så nära så att jag kan läsa hennes tankar.
 
 

"Chill" Fredag

Hej bloggen, gick till skolan imorse, trots min förskyldning och mitt huvudvärk. Riktig fighter. Var hos Fanny efter skolan och pratade om lite planer inför imorgon. Kom hem och hade sista grillningsmiddagen med familjen. Senare på kvällen så gick jag ut och träffade en jävla massa grabbar, trevligt. Men ungefär 20 över tio så bestämde jag mig för att åka hem och fick besök av Sebbe tills nu ungefär. Jag är fortfarande halvt sjuk så vill inte göra det värre inför imorgon liksom. Nu ska jag sätta på en bra film och sen sova. 
 
 

 
 

Fin bild


Hemmagjord juice, nu ska jag försöka plugga

 

Dagens låt: We Don't Eat - James Vincent McMorrow

 
 Jag förstår inte vad det är jag har åkt på. Känner mig helt helt utmattad och död (inte bokstavligen död, men) Jag är så trött, orkar knappast plugga, så ska lägga min i sängen och försöka sova igen.

En bild från sista dagen i spanien

Halvt sjuk, ont i huvudet & känner mig rätt låg (kanske övertrött?) Har ändå lagt mig i tid typ alla dagar, men är kind of utmattad. Konstigt men dock sant. Men det kanske är bra på ett sätt för då har jag mer tid till att bara skriva klart alla dessa läxor som jag har fått under veckan. Nu känner men verkligen att skolan är igång på riktigt. Idag ska jag hinna med att skriva lite musik (som numera räknas som en läxa) och om jag är piggare ikväll ut och springa igen, det bästa jag vet, helt ärligt!
 
 
 
 

FINALLY BEDTIME

 
Nu har jag pluggat, tränat, ätit, kollat på idol (Wille gick vidare, wihooo), kollat på Maria Wern och nu är det bara dags att borsta tänderna och sedan krypa ner i sängen och läsa den underbara boken "I farans riktning" utav Vicvica Sten. Tycker verkligen att ni alla ska läsa hennes böcker. Jag som hatar böcker är helt besatt utav hennes skrivande! TYCKER ATT ALLA SKA LÄSA "I stundens hetta" Otroligt bra och realistisk bok. 

Är det ens okej att redan vara skoltrött?

Hoppas det iaf. Jag lyckades ta mig igenom "Obama kaoset" nästan utan problem. Ganska skönt ändå med tanke på att dom stängde av bron som går upp till mitt hus.. Just nu sitter jag hemma och ska snart sätta igång med läxor. Kuuuul. Måste fortsätta skriva lite på en blivnade låt också. Ska vara barnvakt nu på eftermiddagen och sen har jag bestämt mig för att träna innan Idol börjar ikväll. 
 
 

FLER LÅTTIPS

Fick en till kommentar om fler låttips. Självklart ska ni få det! Jag har på något sätt delat upp det i olika slags listor nu.
 
Träningslistan:
Remember The Name - Fort Minor 
Burst Into Love - Adam B, Wilhelm
Too Close - Alex Clare
The Big Bang - Rock Mafia 
No Sleep - Felix Cartal (feat. Natalie Anguili)
I'll be your man - James Blunt 
Zoom - Jem 
Transformer - Young Squage 
Ready Or Not - Bridgit Mendler 
Universe - Atlanta 44 
Limousin - Movits!, Maskinen
Olle - Stök
 
"När man måste tänka" listan:
Crosses - Jose Gonzales
I Was Here - Beyonce 
Steven - Jake Miller
Fast Car - Tracy 
Big In Japan - Ane Brun
Only Love - Ben Howard 
Oblivion - Bastille
It's Not Too Late - Demi Lovato
We Don't Eat - James Vincent McMorrow
 
"Man blir glad av" listan:
In My Head - Eric Saade 
Sergels Torg - Veronica Maggio
Latch - Disclosure, Sam Smith 
Take Me Home - Cash Cash
Pompeii - Kat Krazy Remix - Bastille
Sweeter - Gavin DeGraw
More Than Friends - Inna, Daddy Yankee
Apollo - Hardwell, Amba Shepherd
Hold On, We're Going Home - Drake, Majid Jordan
The First Noel - Owl City, TobyMac
Äckligt - Ansiktet (nostalgi)
Tröjan Du Hatar - Norlie & Kkv (nostalgi här med)
Take Me - Tiesto, Kyler England 
 
 
Bild från Julas.

Sardinien

 
Idag började jag saknade finaste Sardinien så jag höll på att spricka. Vill verkligen tillbaks dit nu. Känns som att det händer för mycket på samma gång nu - Ny skola, nya rutiner, mer ansvar, han.. osv osv.. Allt är nytt och det är mycket att ta in nu. Vill faktiskt pausa mitt liv ett tag nu (inte menat deprimerat, inte alls) Vill bara att tiden ska stå still ett tag. Allt går så fort nu!!
 
 

Tiden alltså..

 
 
1 SEPTEMBER! Sen när? Tiden har bokstavligen sprungit iväg. Imorgon är jag inne på min tredje vecka på min nya skola. Känns bra. Man börjar komma in i allt nu och det är skönt. Ikväll ska jag ha en sån där ta hand om mig kväll - hårinpackning, ansiktsmasker, plocka bryn, fixa naglarna, ta i olja i håret osv. Sen ska jag ta fram lite glass och sätta mig & kolla på en bra film. Bra avslut på veckan och bra start på den nya.
 
 
 
 
 
 
 

Söndag - Tillbaks till ångesten

 
Något som jag helt ärligt har saknat denna sommaren och känslan när det blir Fredag och man vet att man får vara ledig några dagar. Såååå skön känsla. Nu är det Söndag och nu kommer den helt normala Söndags ångesten och det här "ÅH NEJ DET ÄR SKOLA IMORGON!!" Jag har haft en kanon helg så ska verkligen inte klaga på något.. Egentligen. 
 
 

RSS 2.0