Perfekt avslut till sommaren, miss u already

 
 
 
 
 
 

Känslorna byggs upp på helt fel tidspunkter

 
Hej bloggen. Jag nattbloggar lite, av vissa skäl som jag inte tänker nämna i bloggen. Självaste kvällen slutade helt enkelt inte bra. Men dagen var super bra förutom en hemsk incedent i Farsta. Men jag har iaf varit på bröllop till min farbror. Sjukt fint. Hjälpte även till en del där. Imorgon är det Söndag och imorgon ska jag förflytta mig till pappsen men alla mina grejer och bo där. Så underbart att jag kan ha möjligheten att bo varannan vecka nu när jag går på gymnasium i Nacka. Super härligt. 
 
 

i really like you and i hate it

 
 

En vän som jag vill behålla förevigt

 

Världens jobbigaste människor.

 
Idag hade jag en jobbig skoldag... Nej inte alls. Två lektioner och sen slutade jag! Har dessutom fått träffa min nya matte lärare, jag storälskar honom. Slutade runt elva och sen var jag kvar i skolan och övade lite på en låt som jag och Fanny ska sjunga på Lördag! Lite senare fram mot kvällen träffade jag Sebbe, Emil och Axel. Dom käkade pizza medans jag satt och tittade på. Ska nämligen vara nyttig och försöka spara pengar. Träffade Frida, Olivia, Maria och Elin där också. Super kul. Nu är jag hemma och ska duscha och snart kolla på idol.
 

RYTMUS

Min första dag på den nya skolan.. Det gick bra faktiskt! Har verkligen inte kommit in i det ännu och känner mig helt borttappad i alla olika salar som man ska till. Nej, men det här kommer bli super kul. Det känner jag på mig. Mitt schema är helt underbart, min klass verkar bra, maten är äcklig, mycket nya människor - exakt vad jag hoppades på, faktiskt! 
 
Imorgon börjar jag klockan tolv och nu ska jag försöka skriva på alla papper som måste skrivas på och sen ta en snabb dusch osv. Har även varit ute på en springrunda ikväll, sjukt skönt. Från och med idag började jag leva ett nyttigare och hälsosammare liv btw! Jag och Fanny ska försöka träna så mycket som möjligt och äta nyttigt. Ska bli kul och se om vi klarar det.
 
sov som sagt hos fanny igår
 
 
en nervös jag innan skolan
 
 
 
 

Hoppas på det bästa

Ja okej. Imorgon är det måndag och det är inte vilken måndag som helst. För imorgon börjar jag på gymnasiet. Jag är sjukt taggad men samtidigt piss nervös. Jag har alltid haft min klass som en trygghet, nu måste jag splittras ifrån dom och fyfan vad de känns dåligt. Men samtidigt är jag hur taggad som helst för att träffa en ny klass. Nu är denna sommar slut och de har LÄTT varit den bästa hittils. Jag är så jävla tacksam för alla som gjorde den här sommaren till den bästa, i love you. 
 
 
 

men rubbebror

 
Hej bloggen! Igår sov Luven hos mig och vi hade en riktig toppen kväll. Mer än så behöver jag inte förklara om den kvällen faktiskt. Idag åkte jag in till stan med Fanny och träffade våran käre vän Josef som kommer från Luleå och är här på besök. Jätte trevligt. Ikväll blir det bio med dom bästa och imorgon är det andra puckar som gäller..
 

...

 
10 saker du vill göra innan du dör: Gå ut gymnasiet med bra betyg. Jobba på Smögen en sommar. Lära mig spela gitarr bättre. Resa. Flytta utomlands (USA tex) ett år eller två och plugga. Fortsätta jobba inom musiken. Tjäna bra med pengar. Gifta mig med den perfekta. Skaffa barn. 
 
9 saker om dig själv: Jag älskar musik. Jag är en otroligt social människa. Jag älskar att träna. Jag är sämst på att spara pengar. Jag älskar att umgås med människor. Jag är lätt att prata med. Jag avskyr människor som ser ner på folk och sprider rykten. Jag är lätt irriterad. Jag älskar att resa och min familj är världens bästa.

 8 sätt att vinna ditt hjärta på: Ge komplimanger. Får mig att skratta. Som är charmiga. Som gillar att överraska. Lätt att prata med. Som vågar vara sig själv. Som inte förändras när han är med kompisar. Som är social.

7 kändisar du tycker är snygga: Eric Saade är the one and only 

6 saker du köpt den senaste månaden: Biknis, shorts, tröjor, smink, primeboots, godis 

5 sätt att få dig le/skratta: Le, bjuda på sig själv, överraska mig, när andra är glada och när man träffar människor som man saknar.

4 gamla favoritlåtar: När jag går ner - norlie&kkv, kärlek vid sista ögonkastet - maskinen, förlåt för att jag aldrig sagt förlåt - daniel adams-ray, stockholm i mitt hjärta - petter

3 saker du ofta grubblar på: Framtiden, döden, tiden.

2 saker du aldrig skulle vilja göra: Gå ner i en källare ensam eller gå upp för trappan själv när det är mörkt.

1 sak du vill ha: Pojkvän

 

Happiness

Imorse var jag och mamma i stan och shoppade lite skolstartsgrejer, visar vad i nästa inlägg.
Precis träffat mina fina klass för en liten återträff sådär. Vi var drygt bara 13 pers, men det var jätte trevligt att träffa alla igen. Ikväll ska jag sova hos Fampan och vi ska sjunga lite och sådår.
 
 
 
 

Kräftskiva - Traditioner är till för att hållas

 
Hej bloggläsare! Idag på eftermiddagen var jag ute och sprang en runda och sen så drog jag hem till Fina Jessica på kvällen på kräftskiva! Hur mysigt som helst. Vi pratade igenom sommaren och taggade varandra inför gymnasiet. Sjukt mysigt. Imorgon är planerna helt fullbokade. Jag ska till stan klockan 10 på morgonen med Mamma och sen klockan halv två så ska jag möta upp min "gamla" klass på fikamys. Sen på kvällen ska jag träffade Fanny och sjunga lite, för vi ska nämligen sjunga på en fest nästa helg.

Favorit låtarna

Fick en kommentar om att jag borde tipsa om låtar och självklart! Jag har väldigt bred musiksmak så jag kan lyssna på både gamla och nya låtar, så jag är medveten om att alla inte är nya. Så jag vill helst inte ha kommentarer som lyder såhär "den låten suger", "den låten är as gammal" osv! Ja, ni förstår.
 
Här kommer iaf dom låtar som spelas mest i mina lurar JUST NU:
♥ I Follow Rivers - Lykke Li
♥ Superman - Joe Brooks
♥ Steven - Jake Miller 
♥ Legenden - Niello
♥ La La La - Naughty Boy, Sam Smirth
♥ Kärlek Vid Sista Ögonkastet - Maskinen
♥ Fingerprints - Eric Saade
♥ Fru Gårman - Tjuvjakt
♥ I'll Be Your Man - James Blunt 
♥ Paperweight - Joshua Radin, Schuyler Fisk
♥ Young Blood - The Naked And Famous
♥ Dreams - HOFFMAESTRO
♥ Kung För En Dag - Magnus Uggla 
♥ Bärs É Livet - Johannes Norneby, Per Stenbeck
♥ Förlåt För Att Jag Aldrig Sagt Förlåt - Daniel Adams-Ray
♥ Det Är Inte Synd Om Dig - Oskar Linnros 
♥ Stockholm I Mitt Hjärta - Petter
♥ När Jag Går Ner - Norlie & Kkv 
♥ Trumpsta - Djuro Remix - Contiez, Treyy G 
♥ I Was Here - Beyonce 
♥ Limousin - Movits!, Masiknen
♥ Klappar Och Slag - Oskar Linnros 
 
 
 
 

Han var bäst försök att överträffa det

 

Peppningstips inför hösten!

Jag stor älskar hösten. Jag älskar färgerna, kläderna, musiken, känslan, vinden.. Jag tycker att allt är super mysigt helt enkelt. Jag är grovt taggad! Men det är många som verkligen hatar hösten och tycker att det är tråkigt att vintern är påväg osv. Här kommer jag iaf skriva ner lite peppningstips inför hösten.
 
* Handla nya mysiga kläder - Ta ner alla sommarkläder i en stor låda och köp nya tjocktröjor, sjalar, skärp, jeans, skor och jackor.
* Ta hand om dig själv - Ta hand om sig själv lite mer och köp in massa ansiktsmasker, håroljor, nya hårinpackningar osv. Det får en att känna sig fräschare när man börjar förlora den sommarbruna färgen. Testa även nya saker också, tex nya sminkprodukter osv! 
* Ha mycket myskvällar - Hösten är vad man själv gör den till. Man kan antingen gå långa kvällspromender med en kompis och bara prata igenom massa saker eller sitta hemma med lite chips och kolla på massa filmer. I sånna tider älskar jag att kolla på massa typiska "high school tjej filmer" 
* Gör någon förändring - Gör någon förändring med dig själv! Om du är taggad på att färga håret brunare eller något liknande, gör det! Testa på förändringar. 
* Dra på mycket fester - Dra iväg på mycket fester med kompisar! Runt halloween brukar vara den roligaste tiden på hösten, när man har chansen att klä ut sig och grejer! Så kul!
* Börja träna mer än vanligt - Under hösten när det börjar bli mörkt och kallt är det många som blir deprimerade och lätt irriterade. Försök att träna mer än vanligt. Springa en halvtimme varje kväll eller bara ta en promenad. Det får mig att bli både piggare och gladare. 
* Lyssna på mycket musik - Lyssna på musik som gör dig peppad och glad.
 
 
 
 
 

Nu är livet tillbaka

Nu börjar sommaren närma sig sitt slut, så nu är livet tillbaks på en lugnare nivå igen. Jag är så tacksam över denna sommaren. Det har vart den bästa sommaren hittils. Har lärt känna så oerhört mycket mysiga och härliga människor som jag har haft så otroligt kul med. Har även umgåtts med gamla bekanta, såklart, vilket alltid är lika kul.
Nu är det bara sex dagar till jag ger mig in i ett nytt kapitel i livet, gymnasiet. Jag är både taggad och nervös. Det ska bli sjukt kul att börja gymnasiet och jag ser verkligen fram emot att börja där. Jag hoppas att det blir tre roliga år med mycket upplevelser och gjädje. 
Nu ska jag försöka avsluta mina sista dagar på sommarlovet på allra bästa sett. 
 
 
 
 

RSS 2.0