NEW IN:

 
En äkta Noris tröja. Jätte fin, superskön. Kap. Från Bikbok - 179 :-
 
 
3 nya bh:ar. Jag får aldrig nog utav underkläder, behövs alltid. Från H&m 129 :- st
 
 
Äntligen så är jag också en stolt ägare utav gråa träningstights. Sjukt sköna och billiga. Från H&m 199:-
 
 
Ett fint rosa läppstift ifrån GinaTricot. Var otroligt nära att köpa ett annat ifrån Mac. Men denna hade finare färg och luktare gott. Från GinaTricot 79:-
 

Jag älskar på något sätt nya veckor.

Hej fina ni. Igår var det Söndag och jag befann mig hemma hos min söta vän Fanny och firade hennes födelsedag lite försent genom att vi drack te och åt överdrivet mycket kakor och scones. Var faktiskt sjukt trevligt och fick lära känna hennes vänner osv också. Efter det så drog jag och Tove till mitt jobb och jobbade och sen hem till mig. Vi var sjukt trötta men lyckades ändå måla mina naglar blåa, dricka ännu mer te och noppa mina bryn sen somnade vi rätt så fort.
 
Idag fyller min bästavän år och jag tog med kladdkaka, marabou choklad och ballonger för att fira henne lite smått i skolan sådär. Vi fick även tillbaks våra matteprov som jag typ blev chockad över att se, herregud vad det gick dåligt. Måste verkligen kämpa på bättre i matte nu, pinsamt. Sista lektionen var förvånandsvärt rolig där vi gjorde dramaövningar och skulle resa oss upp från stolar samtidigt utan att säga "nu" eller något liknande, rytmus i ett nötskal. 
 
1. Afternoon Tea hos Fanny
2. Min Tovis 
3. Glad födelsedagstjej
4. Min och Toves frukost
 

TVÅ LYCKADE RESOR 2013:

Spanien, Mallorca, Alcudia. Underbart fint ställe som passade vår familj väldigt bra. Det var verkligen jätte fint där och sjukt bra väder. Dock så kan jag tycka att man tröttnar lite att ligga vid samma ställe en hel vecka, men så blir det när man har en lillasyser som är sex år. Jag och mamma åkte till Palma en dag och shoppade ocskå. Mysigt värre.
 
Italiten - Sardinien. Sjukt underbart ställe med världens finaste stränder. Första resan som vi hyrde en lägenhet och bodde där. Vi hyrde även bil och åkte runt till sjukt många olika platser i Sardinien. Det var helt sjukt fint där och jag älskade att åka runt och upptäcka olika platser. Vi åkte till olika stränder nästan varenda dag. Jag blev helt kär i det där stället och kommer lätt åka tillbaks dit om några år. 
 
 

BALEN

 
Balen var så fin. Tre dagar innan jag skulle säga hejdå till min dåvarande klass efter sex långa år. Alla klädde sig väldigt fint, köpte dyra klänningar/kavajer och log extra fint på alla bilder som togs. 
Men nu ska jag sälja min fina balklänning så om någon är intresserad. Hör av er på antingen FACEBOOK - Nora Hedin. Mobilen - 0769079203. KIK - norahedin

That feeling..

 
 

Mina favoriter:

Det här är mina absoluta favorit mascaror. Jag brukar ofta blanda dessa när jag sminkar mig. Ska förklara min ordning. Först tar jag "Rocket Volum" därefter "They're Real!" och avsluter med "Mega Volume miss manga." Jag tycker att fransarna blir skit snygga. 
 
ROCKET VOLUM - Köpt på kicks, Maybelline avdelningen 
THEY'RE REAL - Köpt på Sephora, benefit avdelningen
MEGA VOLUME MISS MANGA - Köpt på kicks, loreal avdelningen 
 
 
 
 

FÖR FINT

 
Igår så insåg vi att glitter på toan är väldigt fint faktiskt! Vi stod där ett bra tag och tog bilder för att det var så fint och glittrigt. Jag och Tove gick runt i stan och pratade om saker som vi hade missat och det var något som behövdes, hon är en så himla fin vän till mig. Efter det åkte jag hem och sjöng och spelade med pappa hela kvällen. Lyckades även dra på mig förskyldning igen efter att jag knappt hunnit bli frisk, så idag taggar jag ännu en hemmakväll och helt ensam i huset också. 
 
 

NAKED PALETTERNA

 
Åååå, är så sjukt sugen på alla dom har naked paletterna. Min favorit är nog tvåan. Dom fanns att köpa i Sverige förut men inte längre och jag ångrar så mycket att jag inte köpa dom. Så otroligt fina. 
 

SOMMAR

 
Saknar Sardinien-Saknar Sena Nätter-Saknar Spanien-Saknar Smögen- Saknar Konserter- Saknar Massa Vänner- Saknar Värmen- Saknar Att Vara Brun- Saknar Att Dansa I Solnedgången- Saknar Att Känna Sig Levande- Saknar Att Lära Känna Nya Människor- Saknar Frihet
 

MINA FAVORITBORSTAR:

 
1. Isadora borste - En tjock borste som jag använder när jag tar bort minrealpuder eller "finish"puder.
 
2. Corrector borste - En grym borste från Sephora. 
 
3. Bare Minerals borste - Den här använder jag också till minrealpuder fast endast till Bare Minreals.
 
4. Brunpuder borste - Såååå bra brunpuder borste som får det jämt och fint.
 
5. Foundation borste - Grym foundation borste ifrån Sephora. 

TO MUCH PLUGG RIGHT NOW

Är det okej att vara stolt när man suttit och skrivit 2 uppsatser hela kvällen och är klar?! Jag hoppas det för det där var verkligen en lättnad som släppte från mina axlar. Igår hade jag matteprov som inte riktigt gick utifrån vad jag hade hoppats på. Kände att jag la ner allt för mycket pluggade på det proveet och när jag väl satt kände jag bara "nej nej nej, jag ger upp" Efter det jobbiga provet så kände vi ett stenhårt pass på gymmet, vilket var otroligt skönt. Sen drog vi hem till Fanny och lagade middag, skrev musik, kollade paradise och somnade fort.
 
 

FÖRVIRRANDE TISDAG.



Hello, just nu står jag på centralen och väntar på tunnelbanan (jätte nödvändig information känner jag) Den här dagen har varit kort men samtidigt väldigt lång och en aning förvirrande. Jag kollade dock på "så ska det låta" bandet som hade clinic i vår skola. Jävligt häftigt faktiskt! Nu återstår matteplugg, träning & ännu mer matte plugg på schemat för dagen. Imorgon är det iaf onsdag och världens mest underbaraste dag i skolan där jag har två lektioner. Efter det så jag och Fanny dra till gymmet och därefter ska vi hem till Fanny, sjunga, skriva låtar, äta mat och bada badtunna. Ska bli as najs! 

NATTINLÄGG

 
Hej kära ni. Enda sedan klockan elva har jag haft besök utav Sebasitan och Martin. Vi satt och pratade om bland annat musik och livet. Det var jätte mysigt att ha dom här och världens bästa Sebastian har köpt en parfym till mig som jag har velat ha hur länge som helst när han var i USA. Åå, mina vänner är för underbara. Jag blir så glad när vänner visar uppskattning till mig. Det här gjorde min vecka så himla bra. 
 

FAVORIT KJOLEN.

 
Jag storälskar den här kjolen, det är den finaste någonsin! Perfekt till fester och sådant. Den kjolen är en utav dom finaste grejerna som jag har i min garderob. Jag brukar sätta på mig när jag kommer hem ifrån skolan ibland för att jag tycker om den så mycket, haha. ALBIN Och när jag skulle köpa den så minns jag att jag tvekade jätte mycket men jag ångrar inte köpet alls. 
 
 

HYLLAR EN FIN VÄN.

 
Tack för att du alltid har funnits där för mig när jag verkligen behövt det. Tack för att du finns när jag inte ens behöver dig. Jag vill verkligen tacka för alla minnen med dig, Elin. Har alltid kul med dig och det händer verkligen alltid grejer med dig. Våran humör är något annorlunda. Många har även svårt att förstå sig på oss, men det roliga är att det har vi aldrig någonsin brytt oss om och det är så jävla roligt. Jag älskar när vi sitter hemma hos någon utav oss och har våra tekvällar & stöttar och peppar varandra för saker som vi egentligen inte borde stötta. Du är en äkta vän som jag älskar mer än allt annat på den här jorden. det säger jag inte ofta, så ta åt dig!
Hur kan en kram på skolgården år 2010 förvandlas till en som jag har minnen för livet med, en som jag alltid har sjukt rolig med, en som jag alltid är spontan med som nu idag är något utav dom finaste som finns i mitt liv år 2014?
 
 

JAG HATAR DIG TORSDAG.

 
Hej finisar! Jag är så oerhört trött idag och har varit hela dagen. Har känt mig som en levande zoombie, bokstavligen. Jag börjar tjugo i nio på och slutar fem. Tänkte dra mig iväg till gymmet efter skolan men helt ärligt -NEJ inte idag! Nu ska jag ta en lång varm dusch och tänka på igenom mitt liv. Tycker att det livet står still just nu och det känns inte bra. Vill att 2014 ska börja lika bra som det 2013 gjorde. Imorgon är det Fredag. Jag ska umgås med min fina bästis och jag vet inte riktigt vad vi ska göra ännu men är övertygad över att det blir kul. 
 

Träningsfrågor

 
"Kan du lägga ut ditt träningschema och matschema på bloggen?"
Det här är alltså mitt och Fannys schema! Ibland blir det svårt att hålla allt detta, men det är såhär vi vill att det ska se ut, om vi har tid gör vi allt detta. Ibland om vi inte kan träna på tillexempel Onsdag så försöker vi slå ihop Tisdagpasset och Onsdagspasset fast med lite mindre övningar. Det är iaf såhär vi vill att det ska vara och såhär vill vi också att det ska fungera!
 
 
 
 
"Vart får du din inspiration ifrån?"
Jag får inspiration från mig själv faktiskt. Förut så trodde jag att jag fick inspiration ifrån massa träningssidor på instagram som jag då följde. Men jag har kommit på att där får jag inte inspiration. Jag blir faktiskt bara mer otaggad på att träna när jag ser dom bilderna. Jag får inspiration från mig själv för att jag ser resultat på mig själv och det får mig faktiskt att vilja fortsätta. 
 
"Jag vill börja träna, vet du något tips för att komma igång med träning?"
Jag tycker att man ska börja med att köpa ett gymkort och faktiskt träna med en PT i början. Då sätter man upp ett rimligt träningsschema tillsammans som passar dig perfekt. När du har tränat med en PT ett tag så kan du klara dig på egenhand sen. Jag tror också att det är viktigt att man hittar motivationen till att träna och det har jag tyvärr inga tips på, det är något man får hitta själv. 
 
"Varför tränar du så mycket?"
Jag tränar så mycket som jag gör för att jag älskar att träna. Jag älskar själva känslan och om jag inte tränar får jag ångest typ. Jag får mycket bättre självförtroende av att träna mycket och jag kopplar bort världen runt omkring mig när jag tränar.
 
"Vad är det bästa med att träna?" 
Jag tycker att det bästa med att träna är att man kan variera sig så mycket. Man kan göra så otroligt mycket olika grejer. Testa på dans, yoga, vanligstyrketräning, jogga osv. Jag tycker att det är underbart att träna när man gör det på någon speciell plats också. Som jag och Fanny när vi var i Hammarbybacken, det var verkligen en underbar dag och ett underbart träningspass
 
 
"Varför tränar du?"
Jag tränar för att jag vill känna mig trygg med mig själv och plus att jag blir MYCKET gladare. Det märks verkligen på mig när jag inte tränar! Jag blir bitter och mycket tröttare. Jag kan typ bli deprimerad. Tillexempel nu har jag inte kunnat träna på 2 veckor för att jag har varit sjuk och jag blir verkligen skit sur och deprimerad.
 
OM NI HAR MER FRÅGOR OM TRÄNING ELLER NÅGOT ANNAT SÅ FRÅGA JÄTTE GÄRNA! 
Alla kommentarer är välkomna
 
LITE PROGRESS. Första bilden är ifrån sommaren och den trejde bilden är från NU. Älskar när hård träning lönar sig.
 
 

Onödiga saker om mig:

1. Jag mår illa när jag står på en crosstrainer. Haha, konstigt men sant. Varje gång när jag står på en crosstrainer så börjar jag må illa och jag mår aldrig illa annars. Jag blir aldrig bilsjuk och klarar att åka karuseller utan problem osv. Jätte konstigt!
 
2. Jag har aldrig tyckt om låten "what are words." Det är en låt som alla verkligen tyckte om. Jag avskydde låten, vet inte varför. Blev inte ens rörd utav storyn, haha.
 
3. Jag ser människorna på centralen som ett hinder. Varje gång jag är påväg till skolan eller hem ifrån skolan så tänker jag alla människorna på centralen som ett hinder och eftersom att jag gör det så känns det som att jag måste ta mig förbi så många som möjligt, så jag blir alltid jätte stressad och går alldeles för fort.
 
4. Jag tror på horoskop. Jag tror på horoskop, så varje dag så läser jag dagens horoskop (http://dagenshoroskop.nu/)  Om det står "tänk på vad du säger idag" så försöker jag verkligen tänka på vad jag säger och försöker att undvika onödiga kommentarer osv. Varje måndag läser jag veckans horoskop också på en astroblogg. (http://blogg.veckorevyn.com/astrobloggen/)
 
5. Jag har börjat hata grytor pga att min förra skola fick det att låta äckligt. Jag har börjat hata köttgrytor och sådant för att min förra skola fick det att låta så otroligt äckligt när man skrev det i matsedeln. "Hemlagad kalvstek köttgryta..." osv, usch! Så ordet gryta ger mig ångest nu för tiden. 
 
6. Jag är väldigt klumpig. Alltså sjukt många säger ju alltid "jag är så klumpig ooohh hihi." Men helt ärligt, jag är verkligen sinnessjukt klumpig, jag tycker inte ens om det! Jag ramlar hela tiden och lyckas alltid tappa onödiga saker och så. Mamma sa till mig igår "alltså du ramlar dubbelt så mycket mer än vad barn gör" och det stämmer faktiskt. 
 
 

JAG VILL INTE VÄXA UPP

Något jag är otroligt stressad över just nu är framtiden. Vad ska du bli när du blir stor? Den frågan har man hört alldeles för många gånger i sitt liv. Oavsett ålder har man alltid haft olika svar, vilket är ganska självklart. När jag var liten så ville jag tillexempel att mitt jobb i framtiden skulle vara att jobba med plankor och det var jag helt inställd på att jag skulle göra. 
Det är sjukt många utav mina vänner längtar ihjäl sig till att bli vuxna. Som en utav mina absolut närmaste tjejkompisar. Hon säger alltid "jag längtar tills jag blir vuxen, jag vill ha barn" osv. I mina öron låter det som att dom är helt hundra procent säkra på vad dom vill göra i livet. Jag känner mig fortfarande som ett litet barn och om det är något jag verkligen inte ser fram emot så är det att bli vuxen. För jag känner mig inte vuxen, inte alls. Jag älskar att omedvetet lära mig nya saker varje dag, sitta inlåst i mitt rum och göra absolut ingenting alls, jag gillar att vara i mina föräldrars närhet. 
När jag berättar för mina vänner att jag är rädd över att "växa upp" så får jag nästan alltid som svar "äsch, det löser sig" eller "lev i nuet" Jag tänker alltid "yes, aa jo, absolut.. (livrädd)" haha! Vad är leva i nuet då? Och hur länge kan man göra det? Om mindre än 2 år så är jag arton och då ska jag liksom växa upp. JAG?! VÄXA UPP?!
Ska jag ta skaffa mig ett riktigt jobb? Ska jag flytta hemifrån? Ska jag skaffa körkort? Ska jag skaffa familj?
 
 
 
 

DETTA GLÖMMER JAG ALDRIG:

 
1. Jag hade haft världens bästa sommar på Smögen och jag var så extremt taggad på livet. Det var någon vecka innan gymnasiet skulle börja och jag var sjukt nervös. Sista kvällen på Smögen så bestämde sig jag, pappa och farfar att åka ut och fiska. Det var så sjukt fint ute och jätte mysigt. Jag mådde illa för att båten gungade så mycket, men det tänkte jag knappt på under den här tiden. Det här är ett utav dom finaste minnena som jag har med både pappa och farfar. 
 
2. 2012 så träffade vi dessa underbara skåningar. Vi satt ute en kväll på Smögen och hade verkligen ingenting att göra så vi hälsade på alla personer som dök upp i närheten utav oss och dessa två började vi snacka väldigt mycket med. Tillslut så satt dom och spelade gitarr och sjöng för oss, riktigt jävla bra lät det också. Minns hur vi stelnade till när dom började spela. Haha, den här kvällen betyder nog väldigt mycket mer för oss än vad den gör för dom. Det här var en utav dom kvällarna som gjorde våran sommar 2012 complited, haha!
 
3. Oskar Linnros spelade på Gröna Lund. Jag och Fanny hade taggat sen sommaren, bokstavligen. Vi hade hans musik spelande i lurarna kontant. När den här dagen kom var det en lycka i sig själv. Vi sa alltid "Oavsett om vi har kräksjukan eller feber så ska vi gå." Konserten var iaf helt underbar. Vi stod och skrek och sjöng tills våra halsar inte orkade mer och bara njöt utav tillvaron. En hel publik som sjöng med i varenda liten rad, hade händerna i luften imprensivt hela tiden och hyllade Oskar Linnros som bara den. Magisk kväll faktiskt. 
 

SEX FAVORITER:

 
Det här är mina fav's från Nelly.com för tillfället. Inte överdrivet dyra heller! Allt detta finns på "vårnyheter" jag är nästan hundra procent säker på att något av detta kommer ligga in min garderob inom en snar framtid, haha!
 
1. Otroligt snygg klänning som passar till alla fest tillfällen. 
2. Världens snyggaste jacka ifrån Micheal Kors! Älskar färgen.
3. Sjukt snyggt linne. 
4. Väldigt snygg klänning, kanske lite väl nyårsinspirerad, men ändå sjukt snygg!
5. Fin och enkel vardagströja.
6. Riktig snygg vardagströja, de öppna axlarna gör halva tröjan.
 

Lite gott och blandat sådär, inte vet jag

 
Helloooo babes, dom där bilderna är ifrån igår och deet var ungefär så min Fredagskväll såg ut. Snackade i telefon och tog egobilder på min dator. Låter väldigt roligt va? Hahah... Aja, jag behövde vara hemma igår för att bli hundra procent frisk vilket jag inte ens är. Idag ska jag hem till Luven med massa fler, vi kommer att köra på en äkta myskväll med mat, tjejsnack, godis, glass, chips och sådant. Väldigt standard på våra "tjejkvällar" 
 
Imorgon blir det jobba och plugga som står på menyn. Om jag känner mig tillräckligt frisk så ska jag träna också. Jag har saknat att träna så otroligt mycket nu när jag varit sjuk, det känns verkligen att något saknas och jag blir alltid sinnessjukt rastlös. Så jag hoppas verkligen att jag  känner mig så pigg på benen att jag iaf kan ta en springrunda eller något! 
 
Haha, hela dagen igår och idag har jag satt på min gamla spellista ifrån 2008 - 2012, det är helt sjukt för jag kan verkligen varje text i varenda liten låt och jag har över 1400 låtar i den spellistan. Inte för att jag lyssnade på 1400 låtar men jag satte på shufflelist och varenda låt som jag lyssnade på kunde jag helt utantill, sådant är så kul tycker jag haha. Visst var det en underebart trevlig information?

Lycka till

 
En utav mina absolut bästavänner ska delta i en tävling som är extremt viktig för honom. Gabbe, du är världens bästavän, du finns alltid för mig, ställer alltid upp, ibland har du alldeles för mycket energi och du är framförallt en oerhört speciell människa. Jag älskar dig och önskar dig all lycka till. Det här fixar det, det vet jag att du gör. Du är världens bästa och du är starkast på den här jorden - du betyder för mycket för mig min fina vän. ONCE AGIAN - Lycka till, du fixar det här!

It's friday, yes!

Hej gullisar, äntligen helg eller vad säger ni? Jag hoppas att alla har haft en bra första skolvecka på det här året. Själv har jag varit i skolan och gjort alla irriterade på mina nysningar och hostningar, är verkligen inte frisk ännu, men jag vill har verkligen inte haft lust att bara ligga hemma och göra absolut ingenting. Idag har jag inte direkt några planer, jag är trött och fortfarande sjuk så jag funderar på att bara vara hemma, kolla film, göra musik och repa mig. 
 
Imorgon så blir det tjejmiddag osv hemma hos Lovisa, vilket jag verkligen ser fram emot. Det ska bli så kul att träffa alla tjejorna igen. Vad vi gör efter det har jag ingen aning om antingen myskväll eller något annat. Jag är faktiskt väldigt taggad på att gå ut egentligen men vi får se hur det blir. Vad som än händer så blir det ju faktiskt kul.
 
fett fin btw.

FÖRÄNDRING

2010 - FJORTISÅRET. Fyfan vad jag var ful här, använde alldeles för mycekt smink och tog runt 50000 egopics every single day. Att det där är jag förstår jag faktiskt inte. Får mig alltid ett gott skratt när jag ser tillbaks på dom här bilderna. 
 
2011 - OSÄKERHETSÅRET. Jag var så otroligt osäker på mig själv det här året. Brydde mig så himla mycket om vad folk tyckte och tänkte om mig så det gjorde så att jag blev helt förändrad som person, helt sjukt!!
 
2012 - UTVECKLINGSÅRET. Jag förändras jätte mycket under det här året och kände att jag verkligen började bli stor och vuxen. Vilket var rätt så sant eftersom att man blev äldst på på förra skolan då, hehe. Det var ju jätte häftigt tyckte man. 
 
2013 - HITTADE MIG SJÄLV ÅRET. 2013 var helt klart bästa året för mig, jag hittade mig själv som människa. Jag insåg vem jag verkligen villa vara och hur jag ville bli uppfattad som människa. Jag har lärt mig så mycket om mig själv det här året.
 
 
DET HÄR ÄR MINA ENDA EGOBILDER FRÅN 2014. Jag tror att det här året kommer bli väldigt bra och skit roligt. Jag hoppas på att lära känna massa nya människor och bara leva livet, haha!

Ja, ni är väldigt bäst

Har ni sånt där tjejgäng som ni jämt och ständigt umgås med?
Det har jag. Vi umgås inte jämt och ständigt längre pga olika gymnasieval. Men när vi umgås så har vi riktigt roligt. Vi pratar om verkligen allting tillsammans, vi delar kanske lite för mycket privat med varandra och vi älskar spontana händelser. Vi alla har nog något hos alla som vi stör oss otroligt mycket på, men ändå så fungerar vi ihop. Många säger att dom hittar sina vänner för livet på gymnasiet, vilket jag säkert kommer göra också, men dom här fina vännerna känns det som att jag kommer förevigt. Jag har liksom redan hittat några utav mina vänner för livet. Vi har haft våra "up&downs" vi också, men det måste man ändå på något sätt ha för att komma varandra ännu närmare. Men tjejer, det jag vill säga till er är att jag är otroligt tacksam över att jag har er. Tack för alla roliga, idiotiska, "störda" minnen med er. Jag längtar tills alla vi är 18 (stackars luven btw) 
 
 
 

Tiden alltså..

 
Femte sjukdagen! Helt ärligt, jag har aldrig i hela mitt liv tidigare tyckt att det vart såhär jobbigt att vara sjuk. Får verkligen panik och nu vill jag bara bli FRISK. Hela dagarna så kollar jag på film, sitter och spelar piano, dricker te (det kanske låter mysigt men fyfan) och inget mer typ. Vill träna, träffa människor, iaf kunna lämna huset. 
 
Imorgon börjar iaf skolan igen och måste bara säga att HERREGUD, VAD FORT TIDEN GÅR. När folk frågar hur det är på min skola och sådär så svarar jag fortfarande "Jo men det är bra, men allt är fortfarande rätt nytt & så" OCH NEJ. Det är det absolut inte. Att det redan har gått ett halvår sedan jag började på Rytmus är bara helt sjukt.
 
Juste, skriv gärna vad ni ill att jag ska blogga om. Jag har små aningar om vad jag ska blogga om men det är roligare om ni skriver lite också så att jag får ännu mer inspiration. 
 
Hörs senare, kraaamen!

MIN "VARJE DAG SMINKNING"

- "Kan inte du göra ett inlägg om vilket smink du använder osv?"
 
 
ANSIKTET:
1. Jag börjar med en concelar ifrån Bobbi Brown. Det är en krämig concelar som heter "Pale Yellow." Den tar bort alla gråa partier och är super bra på att ta bort mörka ringar under ögonen. Det enda negativa är att det är svårt att lägga på den snyggt för att den är såpass tjock. Betyg från mig - 4/5
 
2. Jag forsätter sedan med en foundation ifrån Loreál Paris. Det är en flytande foundation som täcker väldigt bra. Jag älskar täckande foundations! Den heter "The foundation, True Match." Betyg från mig - 5/5
 
3. Efter det så tar jag på ett mineralpuder ifrån BareMinerals. Det är som ett foundation egentligen, men eftersom att jag älskar ett täckande resultat så tar jag denna också. Det här är ett fantastiskt mineralpuder som är värd varenda litet öre. Betyg från mig - 5/5
 
4. Sen tar jag på mina brunpuder. Jag börjar med mitt Artdeco puder - det åt höger och använder det på kindbenen, lite på sidan utav näsan och uppe vid pannan (det får ansiktet att se smalare ut) Efter det tar jag mitt andra puder som jag kommer från "Terracotta" och bara fyller i kindbenen med lite extra. Det jag inte gillar med "Terracotta pudret är att det är ganska oranget. Men de här två pudrerna är super snygga, verkligen! Betyg från mig - Artdeco pudret: 5/5, Terracotta pudret: 4/5
 
ÖGON & ÖGONBRYN:
5. Sedan går jag till ögonen och börjar med en ögonskugga ifrån IsaDora som heter "Eye Shadow Quartet." Då tar jag vita och målar på hela ögonlocket. Det blir inte så vitt som man tror, det blir en väldigt naturligt resultat. Den är sjukt bra (alla ögonskuggorna är väldigt fina och bra) Betyg från mig - 5/5
 
6. Efter det tar jag den svarta kajalpennan och lägger över precis vid ögonfranskanten och gör en liten vinge. Den kajalpennan är bra men det är väldigt mycket färg på den och den är rätt svår att ta bort. Så om man gör fel (vilket man nästan alltid gör när man tar på en kajalpenna) så blir det jätte kladigt! Den heter "Master Drama" och kommer ifrån Maybelline New York Betyg från mig - 3/5 (rekomenderar inte att köpa denna) 

Sen tar jag den bruna kajalpennan och fyller i mina ögonbryn lite grann. Jag är inte en som fyller i mina ögonbryn så mycket, har egentligen aldrig brytt mig om hur dom ser ut egentligen, vilket många av mina vänner får spel över haha! Men en väldigt bra kajal penna är det iaf som kommer ifrån H&M och är väldigt billig. Betyg från mig - 5/5
 
7. Sen avslutar jag med någon utav dom där mascarorna. Ibland så använder jag alla tre för att få snyggaste resultatet, det var därför jag la in alla! Dom är sjukt bra, bästa jag någonsin testat! Den första heter "Mega Volume, miss manga" och kommer från Loréal Paris. Den andra heter "They're Real!" och kommer från Benefit. Den tredje heter "The Rocket Volum' Express" och kommer från Maybelline New York. Betyg från mig - 5/5 (!!!)
 
RESULTATET:
 
Sämsta resultat bilderna någonsin... Men hade tyvärr inga bättre! Detta är iaf min "Varje dag sminkning" 

VEM ÄR JAG?

 
Tänkte att det kan vara roligt med ett inlägg där jag skriver om vem jag är lite kort osv.
 
Jag heter iaf Nora Hedin, född 1997 i Stockholm. Jag går på ett musikgymnasium som heter Rytmus. Jag går en linje där som heter "Singer/Songwriter" där vi sjunger och skriver låtar. Det är väldigt roligt! Jag bor på två olika ställen i Stockholm - Sollentuna & Huddinge. 
På helgerna spenderar jag mesta tiden med mina vänner och vi drar antingen på festligheter, har myskvällar, pratar om livet, fikar, shoppar och hittar på massa spontana saker. AND I LOVE IT. Jag har verkligen helt underbara vänner i min närvaro och vardag. 
Jag älskar verkligen att sjunga. Musiken gör mig alltid glad! Jag sitter ofta flera timmar om dagen framför pianot och sjunger antingen eget eller bara massa covers på andras låtar. En utav mina största drömmar är på något sätt att lyckas med musiken. 
Jag tycker också otroligt mycket om att träna. Jag tränar 3-7 gånger i veckan beroende på hur pigg på bena jag är. Jag älskar känslan när man tränar och känna hur svetten rinner (låter ju verkligen hur fräscht som helst, men det stämmer) 
Om jag skulle få beskriva mig själv så skullle jag nog beskriva mig som en glad tjej som vill alla väl. Jag försöker alltid sprida glädje och jag hatar när man hamnar i bråk med någon människa eller så. Det kan jag få en sån otrolig ångest över.
I min barndom förlorade jag en lillebror, en utav mina bästavänner och även massa fler. Jag var med om mycket i min barndom som sitter kvar nu som äldre, MEN jag måste säga att jag har lärt mig otroligt mycket utav det. Jag har förstått hur viktigt det är att ta hand om folk man bryr sig om och att leva i nuet. Leva i nuet för mig är att hitta på spontana saker, umgås med människor som man trivs med och som man kan lita på, le och skratta åt det mesta och försöka undvika problem osv. 
För 4-3 år sedan var det viktigaste som fanns för mig populäritet och bekräftelse. Jag var väldigt osäker och därför ljög jag om saker under den perioden för att allt skulle låta bättre för mig och mitt såkallade "rykte" Det fick jag självklart skit för men det här är något som jag står för idag. Men jag har lärt mig så otroligt mycket från det.
Det här senaste halvåret har jag också lärt känna mig själv så mycket mer som människa och börjar verkligen hitta mig själv mer och mer nu och det är jag helt överlycklig över. 
 
NU VET NI LITE MER OM MIG OCH HOPPAS ATT NI LÄRDE ER NÅGOT NYTT OM MIG
 
 

DET HÄR VILL JAG GÖRA INNAN JAG DÖR:

Bilder lånade från we♥it&tumblr.
 
Jag vill simma med delfiner
Jag vill hitta kärleken
Jag vill studera i USA
Jag vill träna tills jag får min DRÖMKROPP
Jag vill på något sätt lyckas med musiken
Jag vill att några utav mina drömmar ska gå i uppfyllelse
 

MINA NYÅRSLÖFTEN:

 
♥ Äta nyttigt och träna regelbundet. Jag börjar tycka att hälsan är mer och mer viktig. Träna regelbundet gör jag redan och har gjort det i flera år nu. Jag älskar att träna, det är nog bland det bästa jag vet på den här jorden. Men något jag kan bli bättre på är att äta nyttigare och försöka undvika socker och sött. Det ska jag försöka göra en ändring på under det här året.
 
 
♥ Umgås med människor som jag trivs bäst med och kan vara mig själv med. Jag ska försöka umgås med dom som jag trivs allra bäst med, människor som alltid får mig att le och skratta och jag ska försöka undvika allt bråk, tjafs osv. 
 
 
♥ Lägga ännu mer energi och tid till skolan. Jag ska lägga ännu mer tid på läxor och prov. Jag ska även försöka planera mitt skolarbete bättre och börja gå mer på extramatten i skolan. 
 

2014

 
Hej mina kära. Nu är det 2014 och jag bestämde mig för att göra lite snabba ändringar i bloggen. Den är verkligen inte klar och vet inte om den kommer bli det på ett tag heller men jag tycker iaf att den är lite fräschare nu. Kände att eftersom att det är 2014 så får man väl göra om lite för en fräschare start. 
 
Men iaf.. Gott nytt år på er! Hoppas att alla ni hade en fantastisk nyårsafton som gjorde att ni blev riktigt peppade inför 2014. Jag hade iaf en väldigt rolig nyårsafton och jag spenaderade mina 5 första dagarna uppe i Trysil med min familj och Elin. Mycket skidåkning, snö, myskvällar och perfekt firad nyår med massa härliga.
 

RSS 2.0