Då drar vi

 
För det första den här bilden över är sjuk, den är så otroligt jävla ful. För det andra är min resväska så full att det kommer spricka och kommer säkert ändå glömma en massa skit. För det tredje så åker vi idag!!! För det fjärde så finns det inget för det fjärde och för det femte så säger jag hejdå. Puss
 
 

Hemma, packa, åka

Hej ni, tillbaks efter en underbar vecka i Spanien. Underbart. Men nu är det tvätta, packa, packa, packa och packa. För jag åker imorgon.. IGEN. Just nu sitter jag och lyssnar på massa gamla låtar. Eller aa man kan säga att jag lyssnar igenom hela min spellista som heter (Nora Hedin 2008 - 2012) Då förstår ni nog hur längesen...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Har de väldigt bra

Uppdateringen kommer att fortsätta hålla sig lugn. Livet här är väldigt bra. Mycket träning, god mat (bufféer), sol, bad, läsning och mycket sömn!!! På lördag blir det shopping hela dagen i Palma med bara mamma. De älskas.


@poolen

Nu är jag nere vid poolen. Är halv sjukt och de uppskattas inte just nu. Aja, njuter så mycket som jag kan!!

https://cdn3.cdnme.se/4105986/6-3/pic_51efbb3fddf2b3065dd95bea.jpg" class="image">


BYE SWEDEN!! 🎉✈🎊☀


RIHANNA

FYFAN, hon var så in i helvete bra. Det är fan helt sjukt. Satt och rös genom hela konserten, dansade, sjöng med. Ni förstår inte hur magiskt det var att se sin största förebild stå där framme på scenen och ba köra sin grej. Det är ju helt sjukt. Fatta vilken känsla för henne att höra alla skrika, bara efter henne. Hon var grymt bra och förtjänade varenda skrikning och alla applåder som hon fick ikväll. Coolaste på länge. Vill bli som henne.
 
 
 

RIHANNA HERE I COME

 
 
 
Taaaaaaaaaaaaaggga!!!! Är överlycklig över att gå på hennes konsert. Hon är verkligen en av mina största förebilder. Jag har på mig ett par shorts från vila, blus från Zara, klackar från något ställe och armband som jag fick i konfapresent. Enkelt men fint.

Packad & snart klar!

 
 
Nu har jag packat ungefär hela morgonen. Nu blev jag trött och tog en liten paus! Ikväll ska jag på Rihanna!!! Omg säger jag bara!!! Ska dit med Johan. Ska bli så jävla kul att se en av sina största förebilder, live! Är så otroligt taggad! Kommer visa outfit osv senare ikväll. Imorgon blir det Mallorca en vecka också. Livet är på topp!

Go hard or go home

(Många använder den där rubriken när dom ska festa, men inte jag. Det där är faktiskt mitt träningsmotto)
Kört väsjöbacken upp och ner tre och en halv gång, igen, sinnessjukt jobbig, men så otroligt skönt efteråt. Just nu ska jag njuta av en låååång dusch och sen äta en god middag. Är så himla hungrig. Det blir något grillat. Ikväll ska jag förmodligen bara vara hemma, är så himlans trött och måste packa lite grejer tills Mallorca. 
 
 
 

Godmorgon godmorgon hör fåglar sjunga glatt, godmorgon godmorgon i kör

 
Det där med rubriker är verkligen inte min grej. Kan sitta i mer än fem minuter och försöka komma på en bra rubrik. (Ingen bryr sig egentligen om det, men nu förstår ni iaf varför mina rubriker är allmänt tråkiga eller bara helt orimliga) Idag är det Söndag och om två dagar drar jag till Spanien, ska verkligen bli helt underbart. Igår sov Linnea här och på kvällen så mötte vi upp några och åkte hem till en kille och där var de lite blandat folk, alltid kul att lära känna nya människor! Ikväll så ska jag träna, väsjöbacken igen, kill me slowly, please. Sen så vet jag inte vad som händer. Kommer förmodligen bara hålla mig hemma ikväll. Vi får se helt enkelt. Nu så ska jag städa lite och börja packa lite. (Hör ni seriöst hur tråkigt det låter?) Aja, sånt behöver också göras.. I guess..

Dagens träningspass

'
 
Spinning med intervaller en halvtimme, inklusive mag och rygg övningar.
 
 

Mysigkväll

 
Hejhopp, igår kväll så var jag i Edsbergsparken med Matilda, Vendela, Louise, Leslie och Natalie. Sen kom Gustav, Andre och Kevin. Vi satt mest bara och pratade och tillslut frös vi bara ihjäl, så vi bestämde oss för att åka hem ganska så tidigt. Men det var en jätte mysig kväll iaf! Idag började min morgon med en väckning på sängen utav Hedda och mamma, med frukost. Mysigt. Senare så ska jag träffa Emma en stund i stan och sen senare fram mot kvällen så ska jag träffa andra kompisar och hitta på något. Men innan det så ska jag ut och träna!
 
 

So am I wrong for thinking that we could be something for real?

 
 
 

Världens godaste middag

 
Nybakat bröd men ost, tomat, ruccula och tomater med någon konstig sås över, salami, två kycklingben, majs, några små vitlökssaker och någon random sås. Stört gott.
 

Igår och idag

 
Igår träffade jag Fanny i stan och hon käkade världens godaste lunch, suktades som fasen. Senare på kvällen så slutade det med att hon sov hos mig och vi invigde uterummet. Vi drog ut och tog ett kvällsdopp med några.. Skoja vi var själva.. Ja, vi satte mobilen på självutlösare.. Pinsamt nog! Men det var iaf extremt varmt i vattnet. När vi kom hem sen så kollade vi på "ego" och sen somnade vi. 
 
 
(Vet inte hur jag hade håret på den där bilden)
 
Idag så vaknade jag upp med Fanny bredvid mig och vi gjorde en super god och nyttig frukost och sen fixade vi oss. Sen åkte vi skilda vägar medans jag träffa en av mina favorit gosar Elin och vi gick runt i butiker och jag hittade dessutom världens finaste shorts och tröja på Zara!!! Skulle dö för den där blusen. Ska köpa den direkt jag har lite mer pengar. Nu ska jag ut och träna och sen ska jag träffa Natta + några fler! 
 
 
 
 
 

Stan

Hej finaste ni, nu ska jag ta mig in till stan och möta upp min bästis på jorden. Vi ska runt och kolla lite i buktiker och hon kanske sover här och inviger mitt nya uterum. Underbart. Senare ikväll ska vi kanske träffa några roliga människor, om det blir så att hon nu sover här. Idag ska jag försöka hitta levis shorts! Hype.
 
Sardinien 2013 - Mallorca nästa vecka! Underbart.
 
 
 

Träningsbilder / Min kväll

 
Bilder från dagens träningspass. Som jag berättade i tidigare inlägg så var jag alltså ute och sprang upp för väsjöbacken, tre gånger, sjukt jobbigt verkligen. Ska försöka göra det nu en gång i veckan! Orroligt bra träning för benen och rumpan iaf!
 
KVÄLLEN:
 
 
Senare på kvällen drog jag och mamma till San Marco och käkade. Sen mötte jag Jacob (aka JW) och vi pratade om massa olika saker och hade det mysigt. Sen hann vi med att träffa Max en stund också. Super bra dag.
 
 
 
 

Dagens jag

 
Linne - BikBok, Chinos - Raplh Lauren, Skärp - H&M, Armband - Present, Skor - Vita Converse, Jacka - Grön Odd Molly (Glömde ta bild med den) 
 
Hej vänner och godmorgon till en del utav er. Här över ser ni bilder på mig och så ser jag ut idag. Jag har nyss vart ute och tränat i väsjöbacke. Det är en skidbacke och jag sprang upp och ner för den tre gånger, snacka om blodsmak och yrsel efter man var klar, bland det jobbigaste jag gjort inom träning!!!! Nu är jag färdig fixad och ska snart ut och träffa en hel del kompisar som jag inte träffat på åratal. 
 
 

Tusentalls tankar

 
Tusentalls tankar har snurrat i mina tankar dom senaste dagarna. När jag tänker tillbaks på Smögen, så inser jag hur sjukt jävla roligt jag hade där och har insett att det är för att jag var mig själv till hundra procent, lärde känna människor som jag trivdes med och hade extremt roligt med. Det här gjorde så att mitt självförtroende höjdes otroligt otroligt mycket. Jag blev så mycket gladare på dagarna och det sitter kvar just nu också för att allt där nere var så perfekt, denna gång. Då började jag inse att jag i fortsättningen kommer att umgås med människor som jag verkligen verkligen trivs med, som dom på Smögen. Därför är jag sjukt glad att jag har valt en gymnasieväg som knappt någon utav mina kompisar kommer ta. Jag kommer nämligen gå på andra sidan stan. Det gör mig otroligt taggad på livet, att jag kommer få lära känna så många nya, uppleva så mycket nytt, lära mig så mycket och kunna hitta mig själv ännu mer. Jag kommer självklart göra allt för att försöka ha kvar så många vänner som möjligt där jag bor nu. Just nu är jag så glad över allt som hänt på senaste tiden och är så glad över att jag hittat mig själv mer. 
 
"Free yourself from negative people. -
Spend time with nice people who are smart, driven and likeminded. Repationships should help you, not hurt you. Surround yourself with people who reflect the person you want to be. Choose friends who you are proud to know, people you admire, who love and rescect you - people who make your day a little brighter simply by being in it. Life is too short to spend time with people who suck the happiness out of you. When you free yourself from neagtive people, you free yourself to be YOU . and being YOU is the only way to truly live"
 

Godmorgon

Nu kommer det komma ett jätte tråkigt inlägg där jag endast kommer att skriva om mina planeringar för dagen.. Bara en liten varning. Nu är klockan drygt kvart i nio och jag ska dra mig till Gävle nu under hela dagen. Kommer hem sent sent sent ikväll, men är ändå glad för att åka hem sådär sent för annars hade jag behövt spendera natten där och det känns inte som ett alternativ eftersom jag precis kommit hem! Jag har knappt varit uppe såhär tidigt på hela sommarlovet, så gissa om jag är trött, fyfasen.
 
 
 
 

LEVIS SHORTS

Bild lånad från http://emelienea.blogg.se - skit bra blogg som jag läser dagligen!
 
Jag älskar älskar älskar dessa shorts! Helt underbara. Jag vet att dom finns att köpa på en hel del hemsidor.. Men vill så gärna få dom att sitta perfekt, så vill så gärna testa dom! Är det någon som vet om det finns någon affär med LEVIS shorts i Stockholm? Släng gäääärna in en kommentar. 
 
 

SMÖGEN 2013 - tredje gången för i år

 
Nu har jag varit på Smögen i drygt två och en halvvecka. Dom här två veckorna har bestått utav god mat, mycket träning, mycket fester, sol och bad. Helt underbart om jag får säga det själv. Nu är jag där tredje gången för i år och är inte klar med mina besök till Smögen för i år. Ska dit igen, precis dagen efter Mallorca. Så den 31 Juli bär det av igen!! Underbart. Jag tror ingen förstår hur bra jag haft det, och att få dela dessa stunder med sin allra bästavän i världen gör ju inte saken värre.. ;)
 

Hemma igen och tillgång till dator!

Hej fina fina fina fina bloggläsare och tänk att så många är kvar och läser bloggen!!! Hahaha, dagens skämt, må jag säga. Äsch, det förtjänar jag faktiskt påtanke av den dåliga uppdateringen! Men nu är jag hemma och nu är jag igång med bloggningen, ikväll kommer det bli mycket inlägg och mycket bilder. Ska redigera alla nu och så sen kommer jag att lägga ut dom. Puss
 
Bjussar på en härlig bild från Sardinien som jag längtar tillbaks till som in i bomben
 

RSS 2.0